Zanka

İstanbul’da dün meydana gelen depremden sonra telekomünikasyon ağlarında büyük ölçüde problem yaşanmıştı. En uzun süreli problem ise Türk Telekom hatlarında olmuştu ve aboneler duruma sosyal medyadan isyan etmişti… Bugün öğle saatlerinde yeniden servis vermeye başlayan Türk Telekom, özür olarak abonelerine internet paketi vereceğini açıkladı…

Dün İstanbul'da yaşanan 5,8 şiddetindeki deprem sonrası Türk Telekom, bugün öğle saatlerine kadar hizmet verememişti.

Türk Telekom müşterileri böylesine önemli bir günde yakınlarına ulaşamadığından dolayı sitem etti.

Büyük eleştirilerin hedefi olan Türk Telekom'dan müşterilerinin gönlünü alacak bir hamle geldi. Türk Telekom özür amacıyla müşterilerine aylık 5 GB olmak üzere 2 ay boyunca 10 GB internet hediye edeceğini açıkladı.

Türk Telekom konu hakkında şu açıklamayı yaptı:

"Türk Telekom Ailesi olarak, kesintisiz ve daha güvenli iletişim için yaptığımız mobil teknoloji yenileme çalışmaları sırasında meydana gelen deprem, şebekemizde aksamalara neden olmuştur. Mobil abonelerimize bir süreliğine de olsa kesintisiz iletişim sağlayamamanın derin üzüntüsü içindeyiz. Yaşattığımız bu olumsuz deneyimden ötürü içtenlikle özür diler, sabır ve anlayışları için müşterilerimize teşekkür ederiz.

Yaşanan bu olumsuzluğu bir nebze de olsa telafi edebilmek adına, tüm mobil abonelerimize 2 ay boyunca aylık 5 GB, toplam 10 GB mobil internet tanımlanacaktır. Tüm müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz."



Bu içeriğe emoji ile tepki ver