Zanka

Ahmet Nur Çebi ile Fuat Çimen yarışıyor… Başkan Çebi Genel Kurul'un vereceği her karara saygı duyacaklarını belirtirken, Başkan adayı Çimen'den dikkat çeken bir çıkış geldi...

Beşiktaş Olağan Seçimli Genel Kurulu, Beşiktaş JK Akatlar Spor Kompleksi’nde gerçekleşiyor. Yeni başkanın belli olacağı kongrede üyeler, kulüp başkanlığının dışında denetleme kurulu, disiplin kurulu, seçme ve sicil kurulu seçimleri için de oy verecek.

Ahmet Nur Çebi ile Fuat Çimen’in yarıştığı başkanlık seçiminde, oy verme işlemi saat 11.05 itibariyle başladı. Saat 17.00’de sona erecek olan seçimde, 15 bin 512 üye 20 sandıkta oy kullanacak. Sandıkların kapanmasının ardından verme işlemi saat 17.00’de sona erecek ve oy

ÇEBİ: KARARA HER ŞEKİLDE SAYGI DUYACAĞIZ

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, oy verme işlemi öncesinde genel kurula seslendi.

Gerçekleştirilen seçimde çıkan karar ne olursa olsun kendisi ve yönetim kurulunun karara saygı duyacaklarını belirten Başkan Çebi, şu ifadeleri kullandı:

“Buraya gelip Beşiktaş için emek verenlere canı gönülden teşekkür ediyorum. Dün söyleyeceklerimi söyledim. Bundan sonra ekleyecek bir şey yok. Biz geldiğimizde icraatları önünüze sunduk. Takdir ve değerlendirme genel kurulun. Beşiktaş’ın sahibi genel kuruldur. Verecekleri karara her şekilde saygı duyacağız. Aday çıkan kardeşimiz Fuat Çimen’e de canı gönülden başarılar diliyorum” dedi.

ÇİMEN: BU KULÜP TESADÜFLERLE HAREKET EDEBİLİR Mİ?

Başkan Adayı Fuat Çimen ise oy verme işlemleri öncesinde genel kurulda sert çıkışlarda bulundu ve şöyle konuştu:

“Başkanımız beni nezaketle sahneye davet etti ve ben de icabet ettim. Bu davranışım kimi çevrelerce eleştirildi. Ben bunu reddediyorum. Bu genel kurul iradesine ve Beşiktaş başkanına saygıdır. Bu sıralarımıza iş insanlarımız, kadın üyelerimiz ve politikacılarımız gelmiyor. Sonra lobimiz yok diye üzülüyoruz. Taraftar ve dernekler ayrılmış. Beşiktaş bir avuç elitistin değildir. Çok zorlu bir adaylık süreci geçirdik. Bizi destekleyen herkese şükranlarımı sunuyorum. 2 buçuk yıl önce çıktığımız bu yolda onursal başkanımız Süleyman Seba’nın Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, ‘Kimsenin adamı olmayın’ sözünü şiar edindik. Kimsenin adamı olmadık. Yıllardır üzerinde çalıştığımız proje ve planlarımızı son 2 buçuk yılda olgunlaştırdık. Köprüden önce son çıkış olarak bu önemli seçimde Beşiktaş’ın kurtuluş savaşını nasıl kazanacağımızı anlatacağım. Kulüp olarak son 20 yıldır paralı başkan, kasa kolaylığı konusuna değinmek istiyorum. Bu durum 10 milyondan 5 milyar borca getirdi bizleri. Dün yapılan açıklamada yıllık 1 milyar faiz öder duruma geldik. Bunu açıklarken başkan örnekler verdi. Uzlaşma hali arken Abdullah Avcı ile mahkemelik olduk. Yeni gelen hocayla 30 milyon dolar kar ettik dedi başkanımız. Kar hesabını böyle yapan başkan için herkese soruyorum bu kulüp tesadüflerle hareket edilebilir mi?”

BAŞKAN ADAYLARININ YÖNETİM KURULU LİSTELERİ

Ahmet Nur Çebi'nin Yönetim Kurulu:

Emre kocadağ

Serhan Çetinsaya

Engin Baltacı

Umut Tahir Güneş

Celal Aral

Murat kılıç

M.Mutlu Şenferah

Ali Bayrak

Yedekler

B.Cenk Sürmen

İ.kemal dillioğlu

Umut Şenol

Seyit Ateş

Melih Arslan

Fuat Çimen'in Yönetim Kurulu:

Haldun Boz

Ersen Yılmaz

E.Meriç Öztürk

Mehmet Pişkin

Ahmet Çonğar

Hakan Atalay

Banu Noyan

B.Güven Cem

Yedekler

Aydın kulaksız

Bengi Berker

Ömer küçük

Alper Uzuner

Nejdet Demiryürek

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver