Zanka

Sedat Peker, Cem Küçük’ün “'Blöf yapıyor, elinde belge falan yok” diyerek kendisini hedef almasının ardından resmen Poker dersi verdi. Bir sosyal medya hesabından Küçük’ün sunuculuk yaptığı TGRT’yi bünyesinde barından İhlas Holding’in CEO’su Rasim Kaan Aytoğu ileri sürülen bir kişinin, iki erkek ile ilişki videosunu yayınladı. Olay gündeme bomba gibi düşerken, A Haber ise TGRT’yi “Saygın bir medya kuruluşuna, mafya babası tarafından operasyon düzenleniyor” diye savundu…

Organize suç örgütü liderliğinden daha önce hüküm giyen Sedat Peker, sosyal medyaya deyim yerindeyse fırtına gibi döndü.

Çarpıcı iddialarla yeniden gündemi belirlemeye başlayan Peker, Gazeteci Cem Küçük’ün kendisi hakkında “Blöf yapıyor, elinde belge falan yok” sözleri üzerine bu kez de bir ifşa bombası patlattı.

Peker, üç erkeğin cinsel ilişki videosunu sosyal medyaya sızdırdı. Videodaki iki erkeğin yüzü kapatılırken, görünen kişinin ise Küçük’ün program yaptığı TGRT kanalını da bünyesinde barındıran İhlas Holding’in CEO’su ve daha önce AKP'den Milletvekili Aday Adayı olan Rasim Kaan Aytoğu olduğu iddia edildi.

3 erkeğin cinsel ilişkiye girdiğini gösteren görüntüler Twitter'da kısa sürede milyonlarca kişi tarafından izlenirken, bir süre sonra görüntüleri yayınlayan Twitter hesabı kapatıldı.

AHABER: SAYGIN BİR MEDYA KURULUŞUNA OPERASYON

Konuyla ilgili olarak AHaber canlı yayınındaki yorumlar ise dikkat çekti. Sabah gazetesi çalışanı Abdurrahman Şimşek, yaşananlara tepki gösterirken "Mafya babası bizleri, İçişleri Bakanımızı bile tehdit etti, Twitter bu görüntülere neden müdahale etmiyor" yorumunda bulundu.

"Saygın bir medya kuruluşuna, mafya babası tarafından operasyon düzenleniyor" yorumu dikkat çekti.

AHaber yorumcuları Twitter'ın görüntüleri engellemeyerek Peker'e destek verdiğini söylediler. Peker'in arkasında uluslararası istihbarat örgütleri ve FETÖ'nün olduğunu ima edilirken, görüntülerin doğruluğunun tartışmalı olduğu iddia edildi.

LGBTİ+’NİN ONUR HAFTASINA DENK GELDİ

Sedat Peker'in yayınladığı videonun, LGBT'nin Onur Haftası’nda paylaşılması da çok konuşuldu.



Bu içeriğe emoji ile tepki ver
2712311