Zanka

Hafta sonu CHP’li Milletvekili Aykut Erdoğdu’nun eski eşi Özge Erdoğdu, bir ifşa videosu yayınlamıştı ve ortalık karışmıştı. Yeni bir paylaşımda bulunan Özge Erdoğdu, bu kez de Tuba Torun’la olan konuşmasının kaydını yayınladı. O kayıtta Torun’un “Dolarla milletvekili oluyorlar, ben burada sabahtan akşama kadar kadın hakları diye yırtınıyorum” sözleri büyük ses getirdi...

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu’nun eski eşi Özge Erdoğdu, ifşa videosunun ikincisini de yayınladı.

Bu kez eski eşinin yeni eşi ve CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Tuba Torun ile önceden yaptığı görüşmenin kaydını yayınlayan Erdoğdu, videoya şu notu düştü:

“‘Dolarla vekil oluyorlar, ben “kadın hakları” diye g*tümü yırtıyorum olamıyorum demiştin hatırlıyor musun Tuba Torun

Neyse ki artık partidesin, Aykut Erdoğdu yu aldın sırada vekillik var”

“DOLARLA VEKİL OLUYORLAR” SÖZLERİ GÜNDEM OLDU

Videodaki ses kaydındaki konuşmalar şöyle:

Tuba Torun: Dolarla milletvekili oluyorlar, ben burada sabahtan akşama kadar kadın hakları diye g*tümü yırtıyorum. Şerefsizim, bir tanesine inandım tamam mı ve inandığım için de evet kendimi ortaya koydum. Ve şu anda da istifa edeceğim.

Özge Erdoğdu: Hayır, Tuba bir sakin ol

Tuba Torun: Bırak… Ben buranın adaletsiz bir dünya olduğunu biliyordum ama bu kadar adaletsiz olduğunu bilmiyordum Özge. Çünkü benim bakılması gereken bir anam var.

(HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ)

NE OLMUŞTU?

Erdoğdu’nun ayrıldığı eşi Özge Erdoğdu, Twitter’da “Özge” isimli bir hesap açarak önceki gece Aykut Erdoğdu ile daha önce yaptığı bir telefon görüşmesinin kaydını yayınlaamıştı.

“Bu kaydı 3,5 ay önce aldım. Eski eşim Aykut Erdoğdu nun Tuba Torun la ilişkisini öğrendikten hemen sonra... Aykut Erdoğdu beni Tuba ile ilişkisi olmadığına ikna etmeye çalışırken, "50 kişi ile yatmış" dedi. Daha sonra 50 kişi ile yattı dediği Tuba Torun ile EVLENDİ!” notuyla paylaşılan kayıtta Erdoğdu, yardımcı olduğunu vurguladığı Tuba Torun’un CHP Parti Meclisi’ne girmesi için beş kez Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu aradığını söylüyordu. Erdoğdu, kurultay boyunca kendisi için oy topladığını vurguladığı Tuba Torun’un Parti Meclisi’ne girmesi için kendi adını listeye koymadığını da anlatıyordu.

Videonun ortaya çıkmasının ardından Aykut Erdoğdu, bir açıklama yapmıştı ve eşi Tuba Torun’un hastaneye kaldırıldığını belirterek özür dilemişti.

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver
211