Zanka

İBB Başkanı İmamoğlu, ilçe belediyeleri ile ortak masa toplantılarına devam ediyor. İmamoğlu’nun bugünkü durağı Esenler Belediyesi oldu. Mecliste gerilim denince akla ilk gelen isimlerden olan Esenler Belediye Başkanı Göksu ile İmamoğlu arasında geçen bir diyalog ise herkesi kahkahaya boğdu…

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İlçe belediyeleri ile ortak masa toplantıları kapsamında bugün Esenler Belediyesini ziyaret etti.

Ziyaret sırasında İmamoğlu ile İBB Meclisi’ndeki atışmaları nedeniyle sık sık gündem olan Esenler Belediye Başkanı ve İBB AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu arasında ilginç bir diyalog yaşandı.

Esenler Belediyesi sınırlarında yer alan bir yeşil alan hakkında bilgi veren Göksu, “Bizim burada 2 bin 200 metre yürüyüş parkurumuz var, piknik alanımız var. Ayakkabısız girilen parkımız var. Ayakkabınızı çıkarıp girebiliyorsunuz. Çimde, çakılda, ağaç kabuğunda, çamurda yürüyebiliyorsunuz.” diye konuştu. Göksu’nun bu sözleri üzerine araya giren İmamoğlu, “Vücuttaki elektriği atmak için değil mi? Meclis’e gelmeden burada biraz yürü de öyle gel” dedi. İmamoğlu’nun bu sözlerine başta Göksu olmak üzere çevrede bulunanlar kahkahalarla karşılık verdi.

HABERİN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…



Bu içeriğe emoji ile tepki ver