Zanka

Dev derbide Beşiktaş ve Galatasaray karşı karşıya geliyor.

Futbolseverlerin yakından takip ettiği Beşiktaş Galatasaray maçı için artık saatler kaldı. Maç öncesi son hazırlıklarını yapan her iki takım oyuncuları, Avcı ve Terim'den son taktikleri alıyor.

Ligde kötü zamanlar geçiren Beşiktaş, dönüm noktası için Galatasaray karşısına çıkacak. Şu ana kadar 8 maçta 9 puan toplayan Siyah Beyazlılar, liderlik yarışına ortak olmak isteyen Galatasaray karşısında 3 puan için sahada olacak.

Vodafone Part'taki maç bu akşam saat 19.00'da başlayacak ve beIN Sports ekranlarından canlı yayınlanacak. Karşılaşmada Mete Kalkavan düdük çalacak.

İşte İlk 11'ler
Beşiktaş: Karius, Gökhan, Vida, Roco, Rebocho, Elneny, Atiba, Lens, Diaby, Caner, Umut
Galatasaray: Muslera, Mariano, Marcao, Luyindama, Nagatomo, Nzonzi, Lemina, Belhanda, Babel, Feghouli, Andone

DONK KADRODA YOK

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Beşiktaş deplasmanına konuk olan Galatasaray'da Ryan Donk şoku yaşanıyor.

33 yaşındaki deneyimli futbolcu, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, oğlunun geçirdiği operasyon sebebiyle Beşiktaş derbisinde oynayamayacağını duyurdu.

Ryan Donk, söz konusu paylaşımında," Oğlum bugün başarılı bir ameliyat geçirdi ve onun yanında olmalıydım. Bu sebeple bugün derbide sadece tüm kalbim ve inancımla takımımı destekliyor olacağım." ifadelerini kullandı.

Tecrübeli oyuncu, Süper Lig'de bu sezon 5 resmi maçta 238 dakika süre almıştı.

RUİZ VE NKOUDOU KADRODAN ÇIKARILDI

Beşiktaş'ta Victor Ruiz ve Kevin Nkoudou, Beşiktaş'ın Galatasaray derbisi kadrosundan çıkartıldı.

TERİM'İN 61. MÜCADELESİ

Süper Lig'in 9. haftasında yarın Beşiktaş'a konuk olacak Galatasaray'da Fatih Terim, teknik direktörlük kariyerinde 61. kez bir derbide görev yapacak.

Galatasaray, tecrübeli teknik adam yönetiminde daha önce Fenerbahçe ile Beşiktaş'a karşı, Süper Lig, Türkiye Kupası, TFF Süper Kupa, Cumhurbaşkanlığı Kupası, Türkiye Spor Yazarları Derneği Kupası ve Gurbet Kupası'nda toplam 60 müsabaka oynadı.
Sarı-kırmızılı takımda dördüncü dönemini geçiren 66 yaşındaki Terim, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile yapılan bu karşılaşmalarda 22 galibiyet, 23 beraberlik, 15 mağlubiyet yaşadı.

BEŞİKTAŞ KARŞISINDA 30 DERBİ

Galatasaray, Fatih Terim yönetiminde Beşiktaş ile daha önce 30 maç yaptı.

Sarı-kırmızılı takım bu derbilerin 12'sini kazanırken, 12'sinde berabere kaldı, 6'sında ise sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

Galatasaray, tecrübeli teknik adam idaresinde Fenerbahçe ile oynadığı 30 derbide ise 10 galibiyet, 11 beraberlik ve 9 mağlubiyet yaşadı.

LİGDE 43 DERBİ

Galatasaray, Fatih Terim yönetiminde daha önce Süper Lig'de 43 derbi maçına çıktı.

Sarı-kırmızılı takım bu müsabakaların 14'ünden galibiyetle ayrılırken, 17'sinde berabere kaldı, 12'sinde ise mağlup oldu.

Galatasaray, Fatih Terim idaresinde ligde Beşiktaş ile oynadığı 21 karşılaşmada 9 galibiyet, 8 beraberlik ve 4 mağlubiyet gördü. Sarı-kırmızılılar, Fenerbahçe ile oynanan 22 lig müsabakasında ise 5 galibiyet, 9 beraberlik ve 8 yenilgi yaşadı.



Bu içeriğe emoji ile tepki ver