Zanka

Onlarca kişiyi ‘bitcoin’ ile 30 milyon lira dolandıran ve bu yüzden adı ‘Bitcoin Safiye’ye çıkan Safiye Gökçen B., her yerde aranıyordu. Bitcoin Safiye, son olarak kılık değiştirdiği ve eğlendiği görüntülerle gündeme gelmişti ancak eğlence hayatı kısa sürdü…

Çoğunluğu sağlık çalışanı kişilerden para toplayarak, Çiftlik Bank olayındaki gibi önce ağına düşürdüğü kişilere para kazandıran ve ardından da topladığı büyük paralarla kayıplara karışan Safiye B., hakkındaki dolandırıcılık suçlamalarından polis tarafından her yerde aranıyordu. (BİTCOİN SAFİYE’NİN DOLANDIRICILIK OYUNUNU OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ…)

Alınan bilgiye göre, Aydın Emniyet Müdürlüğü ekipleri Safiye Gökçe B'nin Bursa'da olduğunu tespit etti. Safiye Gökçe B.'nin yerinin belirlenmesi üzerine harekete geçen Bursa Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul-İzmir Otoyolu'nda şüphelinin bulunduğu otomobili takibe aldı.

Otomobili Bursa Batı gişelerinde duran polis, Safiye Gökçe B'yi gözaltına aldı. Emniyete getirilen Safiye Gökçe B, daha sonra Aydın Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.



Bu içeriğe emoji ile tepki ver