Zanka

Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan’ın partiden ayrılmasından sonra peş peşe istifa haberleri gelen AKP’den, bu kez değişim sinyali geldi. AKP Genel Başkan Yardımcısı Kandemir, flaş açıklamalarda bulundu ve yeni istifaların olacağını işaret etti…

AKP’nin Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Kandemir, 7. olağan büyük kongre sürecine giren AKP’de önümüzdeki günlerde bazı görev değişiklikleri olacağını açıkladı.

NTV canlı yayınında konuşan Kandemir, kongrenin kendileri için “muhasebe” dönemi olduğunu söyledi.  “Bu kongre diğerlerinden farklı” diyen Kandemir, şunları kaydetti:

“Seçimlerin bize söyledikleri var. Yeni bir tazelenme ihtiyacı var. Önümüzdeki günlerde görev değişiklikleri olacak. Bir kısım istifalar olacak. Bazı arkadaşlarımız bulundukları görevlerden istifa edip başka görevler alacaklar. Bu büyük ailede kuşkusuz görev değişiklikleri olacak. Yeni ekip ve arkadaşları göreceğiz AK Parti vitrininde.”

Gerçekleşecek istifaların da “yenilenme” süreci kapsamında değerlendirilmesi ve altında başka neden aranmaması gerektiğini dile getiren Kandemir, AKP kadrolarındaki kadın sayısının da artacağını belirtti. Kandemir, büyük kongrenin de planlandığı gibi 2021 yılında yapılacağını kaydetti.

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver