Zanka

İngiliz eski subayı James Le Mesurier’in, Beyoğlu’nda ofisinin olduğu binanın önünde ölü bulunması dünya gündemine bomba gibi düşmüştü. Olayla ilgili soruşturma çok yönlü sürerken, Le Mesurier’in eşi dün ifade vermişti. Bugün ise Le Mesurier’in eşine yurtdışına çıkış yasağı konduğu öğrenildi…

James Gustaf Edward Le Mesurier'in eşi Emma Hedvig Christina Winber, dün saat 13.30 sıralarında Gayrettepe'de bulunan Asayiş Şube Müdürlüğü’ne gelerek yaklaşık 3 saat ifade verdi.

Winber'e poliste yapılan sorgusunda evlerinde bulunan ve inceleme altına alınan bilgisayar, tablet ve cep telefonlarından oluşan 7 elektronik eşyayla ilgili sorular sorulduğu belirtildi.

Emma Hedvig Chirstina Winber'e soruşturma tamamlanana, yeniden ifadesine başvurulabileceği sebebiyle yurt dışına çıkış yasağı kondu.

Polis tarafından intihar olarak değerlendirilen olayla ilgili, Le Mesurier'in ruhsal sorunları için gittiği hastanelerin kayıtlarının da inceleme altına alındığı öğrenildi.

Öte yandan olay sırasında aynı binada bulunan ve alt katta bağımsız bir bölümde kalan Merih adlı evin hizmetçisinin de ifadesinin alındığı kaydedildi. Evin alt katında bağımsız bir bölümde kaldığı öğrenilen hizmetçinin ölümle ilgili bir şey bilmediğini söylediği belirtildi.

Olayla ilgili çok yönlü soruşturma sürüyor…



Bu içeriğe emoji ile tepki ver