Zanka

Dünya bu haberi konuşuyor… İngiltere Başbakanı Johnson, bugün ABD’li iş insanı Arcuri’den gelen bir açıklamayla adeta köşeye sıkıştı… Daha önce haklarındaki haberleri yalanlayan Johnson, bu açıklamaya ne tepki verecek merak ediliyor…

İngiliz basını eylül ayında Boris Johnson ile Jennifer Arcuri arasında yakın bir ilişki olduğunu yazmış ve Arcuri’nin binlerce İngiliz poundu değerindeki ihaleleri usulsüzce aldığını öne sürmüştü. O dönemde gündeme gelen iddialar arasında Arcuri’nin resmi gezilere de para ödemeden katıldığı ortaya çıkmıştı.

Johnson ortaya çıkan iddiaları yalanlamış ve her şeyin usulüne göre yapıldığını belirterek Arcuri ile arasında aşk yaşanmadığını dile getirmişti.

Bugün ise bu yalanlamanın aksine, Arcuri ITV’ye çarpıcı açıklamalarda bulundu. Arcuri, Johnson’ın Londra belediye başkanlığı sırasında aralarında bir ilişki yaşanıp yaşanmadığına dair bir soru üzerine, “Bu konudaki soruyu yanıtlamayacağım fakat kesinlikle aramızda özel bir ilişki olduğunu söyleyebilirim” yanıtını verdi.

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver