Zanka

Ak Parti eski Milletvekili Nihat Öztürk’ün, Batum’da çekildiği iddia edilen kumar oynarken videosu sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü… Tepkiler çığ gibi büyüyor…

Gürcistan'ın Batum kentinde bir kumarhanede çekildiği iddia edilen AK Parti Muğla eski Milletvekili Nihat Öztürk'ün kumar oynarken görüntüleri, sosyal medya kullanıcıları arasında hızla yayılıyor. (HABERİN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...)

Görüntüyü paylaşan sosyal medya kullanıcıları #Kumaravarmilleteyok etiketiyle sert tepki gösterirken, videoda Öztürk’ün yanına gelen kişinin ise AK Partili Ozan Balcı olduğu iddia ediliyor. Nihat Öztürk'ün AK Parti Muğla İl Başkanlığı döneminde, Ozan Balcı da Öztürk'ün yardımcılığını yapıyordu.

KUMAR OYNAMANIN CEZASI

Öte yandan tesadüf eseri Meclis’e sunulan 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'ne göre, kumar oynamanın cezası 1000 TL'ye yükseltiliyor.

Kabahatler Kanunu'na göre ise halihazırda kumar oynamanın cezası 320 TL.

NİHAT ÖZTÜRK'TEN AÇIKLAMA GELDİ

Görüntülerin sosyal medyada gündem olmasının ardından Nihat Öztürk, Odatv’den Murat Sökdü'ye konuştu. Bunun bir kumpas olduğunu söyleyen Öztürk, şu açıklamalarda bulundu:

“Bu parti içi muhalefetin bana hazırladığı bir kumpastır. Bu klasik bir FETÖ taktiğidir. Geçen yıl gerçekleşen bu olayın videosu bizleri ve partimizi yıpratmak için genel merkeze de gönderilmişti. AK Parti'yi yıpratmak isteyen FETÖ'cü zihniyet bir kez daha hortlamıştır. İnsanların yatak odalarına kadar girerek görüntülerini çekip servis eden zihniyet bu gün Batum'da ortaya çıkmıştır.”

KAHVE İÇMEK İÇİN OTURMUŞ

Kumarhanede makine başındaki görüntülerini ise "kahve içmeye davet edildiğimizde makine başında olan biri yer verdi. Kahve içmek için oraya oturdum. Orada oyun oynamıyor ekrana bakıyorum" şeklinde açıklayan Öztürk, Batum olayıyla ilgili ise şu ifadeleri kullandı:

“Geçen yıl arkadaşlarla Karadeniz gezisine gittiğimizde kaldığımız otelde gerçekleşen bir olay. Arkadaşlar lobide "birlikte bir kahve içelim" dediler oturduk içtik hepsi bu kadar. Ondan sonra ayrıldık. Parti içi muhalefetin tamamen masumane bir olayı servis etmesi FETÖ'cülerin kullandığı bir yöntem olarak karşımıza çıktı. Geçen yıl gerçekleşen bu olayın bugün gündeme gelmesi de son derece manidardır. Parti içi muhalefetin bu kirli tezgahı er geç ayaklarına dolanacaktır.”



Bu içeriğe emoji ile tepki ver