Zanka

Üniversite öğrencisi Güleda Cankel, eski sevgilisi tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Türkiye’yi ayağa kaldıran cinayetin ardından, katilin sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar ortaya çıktı…

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) Fotoğrafçılık Bölümü 1. sınıf öğrencisi 19 yaşındaki Güleda Cankel, kaldığı aparta gelen eski sevgilisi tarafından önce boğulmaya çalışıldı, direnmesi üzerineyse bıçaklanarak öldürüldü. Ağır yaralanan genç kız, tüm müdahalelere rağmen olay yerinde hayatını kaybetti.

Güleda Cankel’in cenazesi otopsi yapılmak üzere SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna kaldırıldı.

Acı haberi alan ailesi de Isparta’ya geldi. Annesi hastane önünde sinir krizi geçirerek bayıldı ve tedavi altına alındı.

19 yaşındaki genç kızın öldürülmesi sınıf arkadaşlarını da yasa boğdu. Arkadaşları hastaneye gelerek, yaşanan cinayete büyük tepki gösterdi.

Cenaze, memleketi Muğla'da toprağa verilmek üzere yola çıktı.

KAN DONDURAN PAYLAŞIMLAR

Olayın ardından kaçan Zafer P. polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Zafer P.'nin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlar ise kan dondurdu.

Genç kızı katleden cani, iki paylaşımda bulunarak şunları yazdı:

"Her şeyin zamanı yaşadığınız o andır. Mutlu olmayı ertelemeyin, canınızın istediği zaman ölmeyeceksiniz. Ve biz o zamanın değerini bilemedik.” Bu paylaşımın açıklama kısmına ise “Ömrü kısa, sevgisi sonsuz kelebeğim" yazarak kalp koyduğu görüldü.

Diğer paylaşımında ise “18/11/2019 saat 13:47 bitti" yazısına yer verdi.



Bu içeriğe emoji ile tepki ver
1