Zanka

Sarı-kırmızılı ekibin Faslı yıldızı Belhanda, İstanbul’da oynanan Real Madrid maçında taraftarlarla küfürleşmesinin ardından eleştiri oklarını üzerine çekmişti. Belhanda için spor dünyasını sallayan bir iddia ortaya atıldı…

Galatasaray'ın eski Sportif Direktörü Cenk Ergün, Fatih Terim'in taraftarla küfürleşen Belhanda'nın biletini kestiğini ve Faslı yıldızın devre arası takımdan gönderileceğini açıkladı ve şöyle konuştu:

"İspanya'daki Real Madrid maçının rövanşında oynamaması ve Gaziantep'ten İstanbul'a erken gönderilmesi Faslı starın artık kadroda düşünülmediğinin kanıtı. 7-8 milyon euro gelir beklenen Belhanda keşke daha önce ayrılsaydı. O zaman takıma maddi anlamda çok daha fazla katkı sağlayabilirdi."

ONYEKURU YUVAYA DÖNECEK

Sarı kırmızı ekibin eski yöneticisi, Galatasaray'ın Ocak ayı transferleri hakkında da bilgi vererek, "Henry Onyekuru'nun devre arasında Galatasaray'a döneceğini biliyorum. Sinan Gümüş'ün ise sarı kırmızılı ekibe döneceğini düşünmüyorum. Sinan, Genoa'da kalacak ve şansını zorlayacaktır. Yaz transfer döneminde Mbwana Samatta için girişimde bulunan yönetim, sakatlıklar sonrası bu oyuncu için tekrar düğmeye basabilir" diye konuştu.

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver