Zanka

Üniversite öğrencisi Güleda Cankel, eski sevgilisi tarafından kaldığı apartta boğularak ve bıçaklanarak öldürülmüştü. Türkiye’yi ayağa kaldıran olay sonrası, cinayetin işlendiği oda polisler tarafından kapatılırken, apartta kalan öğrenciler de binayı terk etti…

18 Kasım Pazartesi günü saat 11.00 sıralarında Isparta Fatih Mahallesi’ndeki apartın 12 numaralı odasında meydana gelen olayda, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) Fotoğrafçılık Bölümü öğrencisi Güleda Cankel, ayrılmak istediği erkek arkadaşı Zafer Pehlivan tarafından boğazı sıkıldıktan sonra kalbinden bıçaklanarak, öldürüldü.

Zafer Pehlivan, cinayetten 3 saat sonra polis merkezine gidip, teslim oldu. Üniversiteli Güleda’nın, hayatta kalmak için 17 saat mücadele ettiği ve bu sürede 3 kez Pehlivan’ın elinden kaçmaya çalıştığı ortaya çıktı. (Zafer Pehlivan’ın ifadelerini okumak için tıklayınız…)

APART BOŞ KALDI

Vahşi cinayetin yaşandığı Fatih Mahallesi’ndeki öğrenci apartı olan apartman sessizliğe büründü. Cinayetten sonra çok sayıda öğrenci, kaldıkları odaları terk etti. Bazı öğrenciler binanın karşısındaki kız yurtlarına, bazı öğrenciler de başka apart ve yurtlarda kalan arkadaşlarının yanına yerleşti. Bazı öğrencilerin ise aparta sadece eşyalarını almak için gelip, ayrıldığı belirtildi.

Cinayetin işlendiği binadaki 12 numaralı oda ise soruşturma kapsamında polis ekipleri tarafından kapatıldı.



Bu içeriğe emoji ile tepki ver
1