Zanka

Eylül ayında ABD Başkanı Trump tarafından görevden alınan eski Ulusal Güvenlik Danışmanı Bolton, uzun süren sessizliğini bozdu…

ABD Başkanı Donald Trump’la sık sık fikir ayrılığına düşen eski Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton, Twitter’da 10 Eylül’deki istifa duyurusundan bu zaman hiçbir şey paylaşmamıştı. Bu sessizlik ise ülkede akılları karıştırmıştı.

Bolton, dün sessizliğini bozarak Twitter’dan çarpıcı açıklamalarda bulundu ve Beyaz Saray’ın kişisel hesabına erişimini engellediğini öne sürdü.

İlk mesajında “İki aydan fazla bir süre sonra Twitter’a geri dönmek güzel. Hikayenin arka planı için beklemede kalın” sözlerini kaydeden Bolton, ardından ise şu mesajı paylaştı:

 “Ulusal Güvenlik Danışmanı olarak görevimden istifa etmemin ardından haksız bir şekilde baskılanan Twitter hesabını kurtardık. Beyaz Saray kişisel Twitter hesabıma erişimi yeniden sağlamayı reddetti. Söyleyebileceklerimden korktukları için mi? Ortadan kaybolduğumu söyleyenlerden özür dilerim, sizi hayal kırıklığına uğrattım.”

Bu paylaşımların ardından gözler Boltan’a çevrildi. Eski danışman çarpıcı açıklamalarına devam edip etmeyeceği, şimdilik merak konusu.

 

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver