Zanka

​‘Pop müziğin kralı’ Michael Jackson’ın sansasyonel hayatı film oluyor. Üstelik filmin yapımcılığını da dünyada büyük beğeni toplayan ve Oscar alan Bohemian Rhapsody’nin yapımcısı üstleniyor…

2009 yılında hayatını kaybeden efsane sanatçı Michael Jackson’ın hayatı, çok yönlü olarak beyaz perdeye taşınmaya hazırlanılıyor. Yapımcılığını Freddie Mercury'nin hayatını anlatan Oscar’lı film Bohemian Rhapsody’nin yapımcısı Graham King’in üstleneceği filmin, hakkında çocuk istismarı iddiaları bulunan Jackson için bir ‘aklama’ filmi olmayacağının da altı çizildi.

Filmin senaryosunu üç Oscar adaylığı bulunan John Logan yazacağı öğrenilirken, çekimlerin ne zaman başlayacağı ve Michael Jackson’ı kimin canlandıracağı ise henüz bilinmiyor.

BELGESEL TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Michael Jackson'ın erkek çocuklarına cinsel istismar iddialarını konu alan Leaving Neverland belgeseli tüm dünyayı sarsmıştı. İstismar mağduru olduğu iddia edilen çocuk yaşta iki kişinin açıklamalarından oluşan belgesele, pop yıldızının ailesi ve sevenleri büyük tepki göstermişti.

Öte yandan hayattayken de çocuklara cinsel istismarda bulunduğu suçlamaları ile karşı karşıya kalan ve yargılanan Jackson, “Yatağımı erkek çocuklarıyla paylaştım, ancak bunda cinsel yön olmadı” açıklamasını yapmıştı.

ZİRVEDEKİ YERİNİ KORUYOR

Kasım ayı başında dünyanın en çok kazanan 'ölü isimleri'ni açıklayan Forbes dergisinin listesinde Jackson bir numarada yer aldı. Listede 2013’ten bu yana 7’nci kez zirveye oturan ünlü yıldız, bir yılda varislerine 60 milyon dolar kazandırdı. Dinlenme oranı 1.8 milyardan 2.1 milyara yükselen Jackson’ın serveti, 10 yılda 2.5 milyar dolar arttı.

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver