Zanka

Türkiye’yi karıştıran “Saray’da Erdoğan ile görüşen CHP’li” yazısında iddia ettiği kişinin Muharrem İnce olduğunu söyleyen Rahmi Turan, bu kez de “Mecbur kaldım” diyerek kaynağını açıkladı… Şimdi gözler o isimde, peki o bu konuyla ilgili neler paylaştı?

Sözcü Gazetesi yazarı Rahmi Turan, “Saray’da Erdoğan ile görüşen CHP’li” yazısıyla Türkiye gündemini adeta salladı. Cumhurbaşkanlığından ve Erdoğan’dan dün gelen yalanlamaların ardından Turan, gece saatlerinde iddialarının merkezindeki kişinin Muharrem İnce olduğunu açıklamıştı.

“MECBUR KALDIM” DİYEREK KAYNAĞINI SÖYLEDİ

Açıklamalarında kaynağını gizli tutan Rahmi Turan, yeniden Sözcü’ye konuştu ve kaynağının Talat Atilla olduğunu şu sözlerle açıkladı:

“Gerek ilk yazımda gerekse dün geceki açıklamalarımda kaynağımı asla açıklamayacağımı söylemiştim. Açıkçası; açıklamayı da düşünmüyordum. Fakat bana ‘Muharrem İnce’ ismini veren kaynağımın, bugün bazı haber sitelerine yaptığı ‘Rahmi Turan’ın haber kaynağı ben değilim’ açıklamasını görünce o ismi açıklamaya karar verdim. Bana Muharrem İnce ismini veren kaynağım gazeteci Talat Atilla’dır.

Kendisi de bu bilgiyi çok güvenilir olduğunu söylediği bir başka kişi tarafından elde etmiş. Dediğim gibi kaynağımı açıklamayacaktım ama onun ‘kaynak ben değilim’ açıklamasını görünce ismini açıklama mecburiyetinde kaldım.”

TALAT ATİLLA NE PAYLAŞTI?

Söz konusu iddialarla ilgili Talat Atilla, dün gece şu paylaşımı yapmıştı:

Atilla saat 13.20 sıralarında ise yeni bir açıklamada bulundu:

Son olarak Atilla saat 13.50’de bir paylaşım daha yaparak, “20 dakika sonra tüm ayrıntıları yazacağım” dedi. Şimdi gözler Talat Atilla’dan gelecek yeni açıklamalarda…  



Bu içeriğe emoji ile tepki ver