Zanka

Adını Survivor yarışmasıyla duyuran Milli Boksör Adem Kılıççı, arkadaşlarıyla eğlenmeye gittiği bir mekanda olaylı bir gece yaşadı. Kılıççı ve arkadaşları, tartıştıkları polis memurunu darp etti. Polisin kafasında şişe kıran ünlü ismin ve arkadaşlarının 3’er yıl hapsi istendi…

Sabah'ta yer alan habere göre: Güvenlik Büro'da çalışan polis memuru Murat C., kız arkadaşıyla birlikte İstanbul Ortaköy'deki lüks bir eğlence mekanına gitti.

Gecenin ilerleyen saatlerinde kulüpte eğlenen çiftten Murat C., bir yandan da video çekiyordu. Yan masada bulunan müşteriler ise, "Bizim fotoğrafımızı mı çekiyorsun?" diyerek tartışma çıkardı.

Tartışma çıkaran grubun arasında TV 8’de yayınlanan Survivor yarışmasına katılan ve şampiyon olan boksör Adem Kılıççı, arkadaşları Aziz Saral ve Fikri Saral da vardı. Kısa sürede arbedeye dönüşen tartışmada polis memuru, Kılıççı ve Sarallar tarafından feci şekilde darp edildi. Kılıççı masada bulunan cam şişeyi polis memurunun kafasında kırdı.

Yere yığılan polis memuru, aynı grup tarafından dakikalarca darp edildi. Mekanın görevlileri olaya müdahale etti. Yerde kanlar içinde kalan polis memuru ambulansla hastaneye götürülüp tedavi altına alındı. Mağdur sıfatıyla ifadesi alınan polis memuru, kendisini darp eden şahısları tespit etti.

3'ER YIL HAPİSLERİ İSTENDİ

Kılıççı, Aziz Saral ve Fikri Saral hakkında başlatılan soruşturma geçtiğimiz günlerde tamamlandı. Cumhuriyet Başsavcılığı'nca 3 şüpheli hakkında dava açıldı. Hazırlanan iddianamede iştirak halinde silahla polis memuru Murat C.'yi darp ettikleri ileri sürülen şüpheliler hakkında 1 yıldan 3'er yıla kadar hapis istendi.

ADEM KILIÇÇI KİMDİR?

1986'da Ağrı'da doğdu. İstanbul'daki Fenerbahçe Boks Şubesi'nin üyesi olan Kılıççı Antalya'da düzenlenen 2004 Dünya Boks Şampiyonası'nda gümüş madalya aldı. Şikago'nun ev sahipliğini yaptığı 2007 Dünya Amatör Boks Şampiyonası'nda bronz madalya elde etti. İstanbul'daki Fenerbahçe Boks Şubesi'nin üyesidir. 2001 Avrupa Şampiyonası 2.si 2009 Akdeniz Oyunları 2.si 2011 Avrupa Şampiyonası 2.si 2013 Akdeniz Oyunları 1.si 2014-2015 AIBA APB Proboxing Dünya Şampiyonu olmuştur. 2008 Pekin ve 2012 Londra olimpiyatlarında ülkemizi temsil etmiştir Ayrıca Beden Eğitimi öğretmenliği yapmaktadır. 2017 yılında Survivor'da yarıştı. 2018 yılında Survivor'da tekrar yarışan Adem şampiyonluğu almıştır. Adem Kılıççı 2019 yılı Survivor Türkiye Yunanistan'a giden eski yarışmacılar arasında yer almıştır.

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver