Zanka

İngiliz Kraliyet ailesi, Prens Adrew’la ilgili taciz ve tecavüz iddialarıyla derinden sarsılmıştı. Prensin kovulmasının ardından, kulisler de taht oyunları iddialarıyla çalkalanmaya başladı. Andrew’un kovulmasının arkasında Prens Charles mı var? Charles, Kraliçe Elizabeth’le tahta çıkış tarihi için anlaştı mı? İşte bomba iddialar…

ABD’de fuhuş ağı oluşturmak suçlamalarından yargılanırken hücresinde ölü bulunan milyarder Jeffrey Epstein’la ilgili skandalların ardından, Epstein’la yakın ilişki içinde olan Kraliçe Elizabeth’in oğlu Prens Andrew’a taciz ve tecavüz iddiaları yöneltilmişti.

Prens Andrew hakkındaki iddiaları reddetse de, önceki günlerde Kraliçe Elizabeth tarafından kraliyet görevlerinden men edilmişti.

PRENS CHARLES, KRALİÇEYİ YÖNLENDİRDİ Mİ?

The Sun gazetesinde yer alan ve saray kaynaklarına dayandırılan habere göre; Kraliyet ailesini derinden sarsan iddialar sonrası Prens Charles ipleri eline aldı. 93 yaşındaki Kraliçe’nin görevi bırakıp bırakmayacağı iddiaları sık sık gündeme gelse de, 71 yaşındaki Charles’ın son yaşananlarla elinin iyice güçlendiği belirtildi.

Prens Charles’ın Kraliçe Elizabeth’i yönlendirerek, Andrew’un görevlerinden men edilmesini sağladığı ve kısa süre içinde de tahta çıkmanın planlarını oluşturduğu öne sürüldü.

Son yıllarda kademeli olarak kraliyet etkinliklerinde daha az görünen ve Prens Charles’ı öne çıkaran Kraliçe Elizabeth’in, 95 yaşında tahtı oğluna devredeceği iddia edildi.

Yeni Zelanda turundan dönen Prens Charles’ın, büyük oğlu William’la da söz konusu planları konuştuğu ve desteğini aldığı söyleniyor.



Bu içeriğe emoji ile tepki ver