Zanka

Gaziantep’te bir erkeğin, sokak ortasında ve kız çocuğunun gözü önünde bir kadını dövdüğü anlar, büyük tepki çekmişti. Görüntülerin hızla yayılmasının ardından harekete geçen Emniyet Müdürlüğü, saldırganı gözaltına aldı…

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü, tepkilere yol açan görüntüler üzerine araştırma başlatıldığını ve görüntülerdeki kişinin, kadının kocası E.Ç olduğunu tespit ettikleri açıkladı.

Olayın 12 gün önce meydana geldiğinin belirtildiği açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Olayın 15 Kasım 2019 tarihinde Şehitkamil ilçemiz 8 Şubat Mahallesi'nde meydana geldiği, mağdur kadının, eşi tarafından şiddete maruz kaldığı ve olayla ilgili ilimizde, herhangi bir kolluk birimine veya adli mercilere müracaatta bulunmadığı tespit edilmiştir. Olay sonrasında mağdurun İstanbul iline gittiğinin tespit edilmesi üzerine, mağdur kadın ve İstanbul ilinde bulunan polis merkezi ile irtibat kurulmuş, görevlilerimizce de olayı gerçekleştiren eş yakalanarak hakkında yasal işlemlere başlanmıştır."

BİR AÇIKLAMADA DA VALİLİK’TEN

Gaziantep Valiliği'nden yapılan açıklamada da şiddet mağduru kadının, İstanbul'da müracaatının alındığı belirtilerek, şöyle denildi:

"Olayın 15.11.2019 tarihinde Şehitkamil ilçesi 8 Şubat Mahallesi 8 Şubat Anadolu Lisesi önündeki sokakta meydana geldiği, şiddet mağduru B.Ç.’nin (Gaziantep 1995 doğumlu), eşi E.Ç. (Gaziantep 1987 doğumlu) tarafından şiddete maruz kaldığı, mağdur, B.Ç.'nin olay akabinde İstanbul ilinde bulunan ailesinin yanına gittiği ve herhangi bir şekilde kolluk ya da adli mercilere müracaatta bulunmadığı anlaşılmıştır. Şiddet mağduru B.Ç. ile irtibata geçilmiş, İstanbul ilinde polis merkezinde, müracaatı alınmıştır. Şüpheli, E.Ç. yakalanmış olup, meydana gelen olay ile ilgili olarak adli tahkikat başlatılmıştır."

 

HABERİN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

 

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver