Zanka

Türkiye siyanürlü ölümlerin şokunu atlatmaya çalışırken, yeni bir vaka ihtimali ile daha karşı karşıya. CHP Gençlik Kolları eski Başkanı Eren D., aracının yanında ölü bulundu. Aracın camında ise siyanürle intihar ettiğine dair bir not asılı olduğu öğrenildi…

Olay saat 21.00 sıralarında, Antalya Döşemealtı’nda meydana geldi. Muratpaşa ilçesinde tespih dükkanı bulunan ve takı tamiratı yapan, aynı zamanda CHP Döşemealtı İlçe Gençlik Kolları eski Başkanı olan Eren D. (30), hafif ticari araçla Döşemealtı- Korkuteli yolundaki ormanlık alana geldi. Eren D., iddiaya göre, burada arkadaşlarına cep telefonundan hayatına son vereceğini belirten mesajlar attı.

Arkadaşlarının ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, Eren D.’nin aracının yanında hareketsiz yatarken buldu. Sağlık görevlilerince yapılan kontrolde, Eren D.’nin yaşamını yitirdiği tespit edildi.

İNTİHAR NOTUNDA SİYANÜR

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Eren D.’nin cansız bedeni kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu’na gönderildi.

Eren D.’nin aracı da incelenmek üzere polis otoparkına götürülürken, Eren D.’nin, aracının camına siyanürle yaşamına son verdiğine ilişkin not astığı kaydedildi.

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver