Zanka

Bülent Arınç’ın KHK ile ilgili gündeme bomba gibi düşen açıklamalarına, aradan geçen 1 ay sonra MHP lideri Bahçeli’den çok sert eleştiriler geldi. Bahçeli Arınç için, “Kuyruk acısı varmış gibi konuşuyor” dedi…

MHP'ni yayın organı Türkgün gazetesine konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “FETÖ'yle mücadele sizce nasıl?” sorusuna yanıt verirken, sözü KHK’larla ilgili geçtiğimiz günlerde söylediği sözler AKP camiasında tepkiyle karşılanan Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyesi Bülent Arınç’a getirdi.

İşte Bahçeli’nin çok konuşulacak açıklamaları:

“Bir düşünün, sadece TSK'dan 150'si general olmak üzere 17 bin 866 ihraç gerçekleşmiştir. 3 bin 926 hakim ve savcı meslekten çıkarılmıştır. Kolay bir süreç değil. Pensilvanya'daki hainin ABD tarafından korunması, halen ülkemize iade edilmemesi büyük bir açmaz ve yanlış. Fakat zaman zaman bazı açıklamalar kafaları karıştırıyor.

Bunlardan birisi de Bülent Arınç'ın sözleri. Kuyruk acısı varmış gibi konuşuyor, pompacı olarak vicdan edebiyatı yaptıklarının bir ara bombacı olduğunu unutmuşa benziyor. Arınç ağzını kapatsa iyi olacak, fazla konuşması kendisine zarar veriyor. Tartışmaya açıyor, maşeri vicdan rahatsız oluyor. FETÖ'nün bütün uzantıları elbette temizlenecek, ama biraz zaman alacak. Bu arada siyasi ayağı ihmal etmemek gerekiyor.”

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver