Zanka

2012’de nikah masasına oturan ve Şubat ayında karşılıklı boşanma davası açan, Necati Şaşmaz ile Nagehan Şaşmaz arasında sular durulmuyor. Nagehan Şaşmaz, ünlü oyuncu hakkında magazin dünyasını sallayan iddialarda bulundu…

Nagehan Şaşmaz, boşanma aşamasında olduğu iki çocuğunun babası Necati Şaşmaz hakkında, ‘birden çok evlilik ve hileli evlenme’ suçlamasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Evli oldukları dönemde Necati Şaşmaz’ın yabancı bir kadınla evli olduğunu gizlediğini iddia eden Nagehan Şaşmaz’ın, savcılığa avukatı Deniz Ketenci aracılığıyla verdiği dilekçede şu ifadeler yer aldı:

“Boşanma davası sürerken şüphe üzerine yaptığımız araştırmada Necati Şaşmaz’ın Pensilvanya’da Claire B. adlı kadınla evli olduğunu tespit ettik. ABD’deki evlilikle ilgili resmi belgelerin, ABD resmi makamlarından istenilmesine karar verilmesini talep ediyoruz”

KAMU DAVASI TALEP ETTİ

Nagehan Şaşmaz’ın avukatı Ketenci’nin dilekçesinde ayrıca, ünlü oyuncunun evliliğini yetkili makamlara iletmediği de iddia edildi ve şöyle denildi:

“Nagehan Şaşmaz, Necati Şaşmaz’ın ABD’de Amerikan vatandaşı bir kadınla evli olduğunu, bu evliliği yetkili Türk makamlarına bildirmeyerek Türkiye’de tanıtmadığını ve bu sayede Türkiye’de bekâr göründüğünü öğrenmiştir.

Necati Şaşmaz, Nagehan Şaşmaz’la evlenerek aynı anda birden fazla evlilik yapmıştır. Birden çok evlilik fiili, kamu düzenini bozan bir suçtur. Necati Şaşmaz hakkında gerekli soruşturmanın yapılarak cezalandırılması için kamu davası açılmasını talep ediyoruz”

Ünlü oyuncunun bu iddialar hakkında ne yanıt vereceği ise merak konusu oldu.



Bu içeriğe emoji ile tepki ver