Zanka

Ardahan’da çekilen esrarengiz bir fotoğraf, sosyal medyayı adeta karıştırdı. Bir vatandaşın ahırda çektiği fotoğraf karesinde, buzağının arkasındaki siyah silüet görenleri ürküttü. İşin daha da ilginç yanı ise, fotoğrafı çeken kişinin o anlarda ahırda kimsenin olmadığını söylemesi…

Ardahan'ın Damal ilçesine bağlı Ata Mahallesi'nde yaşayan Cengiz Morkoç, evinin yanında bulunan ahırda yeni doğmuş buzağısının fotoğrafını çekti.

Ahırda çektiği fotoğrafa bakan Morkoç, arka planda beliren görüntüyü fark edince gözlerine inanamadı. Fotoğraf karesinde buzağının arkasında gözleri parlayan bir silüet olduğu görülüyordu ancak tekrar ahıra gidip baksa da, fotoğraf karesinde beliren silüetin kime ait olduğunu göremedi.

Fotoğraftaki silüetin ne olduğunu anlayamayan aile üyeleri, komşularını çağırarak ahırı ışıklandırdı. Tartışma oluşturan fotoğraf karesindeki silüet için farklı yorumlar yapılsa da kimse ne olduğunu tam olarak kavrayamadı. Morkoç, fotoğrafı çekerken ahırda başka kimse olmadığını söyledi.

 

 

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver
112