Zanka

Zanka TV’de yayınlanan, Ferit Atay’ın sunduğu SorguluYorum programına bu hafta, Gazeteci Yazar Ali Tarakçı konuk oldu.

Zanka Medya Genel Yayın Yönetmeni Ferit Atay’ın konuğu olan Ali Tarakçı, haftanın siyasi gündemini ve öne çıkan olaylarını değerlendirdi.

Türkiye haftaya, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun şarap içip içmediğini tartışarak başlamıştı. Ankara Büyükşehir Eski Belediye Başkanı Melih Gökçek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla söz konusu görüntüleri Canan Kaftancıoğlu’nun sızdırdığını iddia etmişti. Ali Tarakçı, Gökçek’in ‘sızdırma’ paylaşımını eleştirdi ve gizli olmayan bir yemeğin nasıl sızdırılacağını sorguladı.

Gündemin öne çıkan diğer maddeleri ise; Kanal İstanbul Projesi’ne ilişkin İmamoğlu’nun açıklamaları, Tevfik Göksu’nun İsmail Küçükkaya’nın programında yaptığı trafik yorumu, Nihal Olçok’un Ahmet Davutoğlu’nun yeni partisine kurucu olarak katılması, Güngören Belediyesi Başkan Yardımcısı Veysel İpekçi'nin belediyede çalışan şoföre verdiği ceza oldu. Gazeteci Yazar Ali Tarakçı, bu konuları tek tek değerlendirdi ve önemli detaylar vererek, çarpıcı yorumlarda bulundu.

Gündemdeki haberlerin yanı sıra bir söylenti de kulislerde hızla yayılmaya başladı. Bu söylenti Halk TV’nin satıldığına yönelikti ve alan kişinin de siyasetçi Doruk Bulut olduğu iddia ediliyordu. Peki Doruk Bulut kimdir? Bir kanal satın alabilecek güçte mi? Ali Tarakçı, bilinmeyenler Zanka TV’de anlattı…

ALİ TARAKÇI’NIN AÇIKLAMALARINI İZLEMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ BAĞLANTIYA TIKLAYINIZ…



Bu içeriğe emoji ile tepki ver
12