Zanka

Sarı kırmızılı takımda, eski kaptan Arda Turan’ın yuvaya dönüp dönmeyeceği tam bir yılan hikayesine dönüştü… Takımdan gelen haberler oldukça karışık. Bir taraftan Teknik Direktör Fatih Terim’in yıldız futbolcuyu veto ettiği söyleniyor, diğer taraftan ise Galatasaray yönetiminin mesaj gönderdiği… İşte son yaşanan gelişmeler…

Galatasaray’da devre arasına yönelik transfer çalışmaları merakla beklenirken, gündemin üst sıralarında Arda Turan yer alıyor.

Herkes Arda’nın yuvaya dönüp dönmeyeceğini merak ediyor ancak bugün gelen haberler akılları daha da karıştırdı.

Takvim’de yer alan habere göre;  “Artık futbolcuların geçmişine değil, geleceğine yatırım yapacağız" ifadesini kullanan Fatih Terim, Arda Turan'ı veto etti. Tecrübeli teknik adamın bu transfer için yönetime olumsuz görüş bildirdiği söyleniyor.

Sözcü’de yer alan habere göre ise; Galatasaray’dan Arda’ya iletilen son mesaj, "Ücretinde indirime git" şeklinde oldu.

Başakşehir forması giyen ve bonservisi Barcelona'da bulunan 32 yaşındaki Arda Turan’ın, yuvaya dönmesine onay çıktı ancak Galatasaray yönetiminin maaş konusunda tavrı oldukça net. Arda Turan’ın maaşı ise 4 milyon Euro’yu buluyor…

Bu haberin ardından gözler eski kaptana çevrildi. Arda Turan ya parayı seçecek, ya da büyük bir fedakarlık yaparak Galatasaray formasını yeniden giyecek… Öte yandan Arda, bir dönem büyük gerilim yaşadığı Fatih Terim'in elini, Galatasaray ile oynadıkları maç öncesi öperek gündeme oturmuştu.

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver