Zanka

İngiltere Kraliçesi Elizabeth, yine bir iş ilanıyla gündemde. Kasım ayında saraya alınacak hizmetçi için verilen ilan, dünya basınında büyük yankı uyandırmıştı. Kraliçe bu kez, kendisine sosyal danışmanı arıyor. Tabi maaş yine dudak uçuklatan cinsten…

İngiliz basınında yer alan haberlere göre Kraliçe Elizabeth'in sosyal medya hesaplarını yönetecek bir kişi aranıyor.

İşverenler ile çalışanları bir araya getiren paylaşım platformu LinkedIn’de yer alan ilanın açıklamasında,  “Kraliçe’nin kamuoyu nezdinde ve dünya sahnesindeki görünürlüğünü sürdürmenin yeni yollarını bulmak durmaksızın çalışmayı gerektiriyor” denildi.

Teknoloji dünyasının uzmanlarını başvuruya davet eden açıklamada görev tanımı ise, “Yaratıcı ve yenilikçi, kalem ustası ve iyi bir editör olmak, farklı gruplar, amaçlar ve formatlar için dijital içerik üretebilecek uzmanlık” diye tarif ediliyor.

Bir sosyal medya ekibini yönetmesi istenen kişiye, 50 bin sterline (yaklaşık 400 bin TL) varan yıllık maaş ödeneceği belirtiliyor. Yıllık 33 gün izin hakkı bulunan müstakbel çalışan, öğle yemeklerini de ücretsiz olarak Buckingham Sarayı’nda yiyecek.

İlanın 24 Aralık’a kadar yayında kalacağı da gelen bilgiler arasında bulunuyor.

HİZMETÇİ İLANI ÇOK KONUŞULMUŞTU

Buckingham Sarayı’nın Kasım ayında yayınladığı ilanda, Windsor Sarayı’nda çalışacak bir temizlikçi arandığı duyurulmuştu. Pazartesinden pazara kadar haftada 30 saat çalışmayı gerektiren bu görev için yılda 14 bin 742 sterlin (yaklaşık 110 bin TL) ödeme yapılacağı öğrenilmişti.

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver