Zanka

Son dönemde ekonomik kriz içerisinde olan Doğa Koleji, öğretmenlerin maaşlarını ödememesi ve velilerin yaptığı eylemlerle gündemdekini yerini koruyor. Yönetimden gelen açıklamada, satış sürecine dair bugün işaret edilmişti ancak hala ses çıkmadı. Bunun üzerine veliler oturma eylemine başladı. Üstelik çarpıcı bir iddia da geldi, o iddialara göre okul topu hangi firmaya attı?

Doğa Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Saçaklıoğlu, dün yaptığı açıklamada "Doğa Koleji'nin devri ile ilgili yürütülen görüşmeler bugün itibarıyla son aşamaya geldi. Detaylı bilgilendirme, 14 Aralık 2019 Cumartesi günü yapılacaktır. Yeni sürecin Doğa ailesine hayırlı olmasını diliyorum" ifadeleri kullanmıştı. Gün neredeyse bitecek ancak beklenen açıklama bir türlü gelmedi.

Doğa Koleji'nin, satış işlemleri hakkında bugün detaylı açıklama yapılacağını duyurmasına rağmen sessiz kalması velilerin tepkisine neden oldu. Bazı veliler, Doğa Koleji'nin Eryaman Kampüsü önünde oturma eylemine başladı.

"OKUL, TOPU METAL YAPI'YA ATIYOR"

Gazeteci ve eski CHP Milletvekili Barış Yarkadaş, "Ailelerin bekleyişi sürüyor; okul yönetimi ve Bakan Ziya Selçuk ise sessizliğini koruyor. Okul, topu Metal Yapı'ya atıyor ve 'Açıklamayı onlar yapacak' diyormuş" açıklamasında bulundu.



Bu içeriğe emoji ile tepki ver
14