Zanka

Merzuka Altunsöğüt ve Soner Göztepe şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanmıştı. Soner Göztepe eski eşini ve kızı Cennet Göztepe'yi bıçakla yaraladı. Soner Göztepe hakkında kasten öldürmeye teşebbüs, kasten yaralama, hakaret ve tehdit suçlarından 20.5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Olayın ardından sesini sosyal medyada duyurmaya çalışan Cennet Göztepe babasının tekrar gözaltına alınmasını sağladı ama hala tedirgin olduğunu söyledi.

‘CAN GÜVENLİĞİMİZ YOK’

Duruşma günü herkesten destek beklediklerini söyleyen Cennet Göztepe, “Serbest bırakılırsa kesinlikle can güvenliğimiz yok. Biz babamın ceza almasını istiyoruz. Şule Çet ve Emine Bulut’un katillerinin aldığı ceza inşallah emsal olur ve hiçbir indirim almaz da bu saldırı ve cinayetlerin sonu gelir” dedi.

Babasının her türlü iletişim aracıyla kendilerine ulaşmasının yasak olduğu halde cezaevinden mektup gönderdiğini söyleyen Göztepe, “Yasağı olduğu halde mektup gönderiyor. Mektupları kardeşime hitaben yolluyor, onu manipüle etmeye çalışıyor. Önceden de onu manipüle etmeye çalışırdı. Mektuplarda hiçbir şey olmamış gibi davranıyor. Hiçbir şey olmamış, bizi öldürmeye çalışmamış gibi” diye konuştu.

‘ANNEMİ KAYBETMEK İSTEMİYORUM’

Olayın yaşanmasının ardından açtığı sosyal medya hesabından babasının fotoğrafını paylaşarak, “Suçlu bu kişi. Baba dediğimiz ‘adam’ Soner Göztepe” diyerek yardım çağrısında bulunmuştu. “Annemin ölmesini istemiyorum” diyen Cennet Göztepe yaşadıklarını şu satırlarla anlatmıştı: “15 yaşında bir erkek kardeşim var. Annem 6 Eylül Cuma akşamı 7 yıldır boşanmış olduğu babam tarafından yine bıçaklı saldırıya uğradı. Hem de hastanenin acilinde. Ne polis ne güvenlik vardı. Kimse müdahale etmedi. Annemi kaybetmek istemiyorum. Durumu ağır, bizler de yaralıyız. O adam bir daha gelse kendimizi koruyacak güçte değiliz. Bu adamın cezasını çekmesini istiyoruz.”



Bu içeriğe emoji ile tepki ver