Zanka

EuroLig’de 15 maçta 10 yenilgi alan Fenerbahçe Beko, play-off şansını da zora soktu. Lig sonuncusu Zenit’e de yenilen takımda, Obradovic’den veda sinyalleri geldi… Üstelik kulislerdeki iddialar da bu durumu güçlendiren cinsten…

Zeljko Obradovic öncesi EuroLig'de 5 sezonda 35 galibiyet alıp sadece 1 kez çeyrek finale kalabilen Fenerbahçe, Sırp efsane ile birlikte son 6 sezonda 123 galibiyetle 5 kez ‘final four' ve 1 şampiyonluk gördü. Sarı lacivertli takım bu sezon ise 15 maçta 10 mağlubiyetle play-off şansını bile zora soktu.

Sözcü Skor’dan İbrahim Yirmibeş’in haberine göre; EuroLig sonuncusu Zenit'e yenildikten sonra “Bu şekilde devam etmemiz imkânsız” diyen Obra da ayrılığı işaret etti.

Taraftarın gönlünde taht kuran koçun; tepki vermedikleri için oyuncularına kızgın olduğu, maliyetleri gündeme getirip takımı ‘yük' olarak gördükleri için de yönetime kırgın olduğu belirtiliyor.

Daha önce bir ayrılık olmazsa, sezon sonunda kontratı bitecek Obradovic'le yola devam edilmeyeceği de söylentiler arasında bulunuyor.

Öte yandan kulislerde de çeşitli iddialar var. Bu iddiaların başında; teknik kadro ve oyunculara ödemelerin gecikmeli yapıldığı ama yeni transfer De Colo’nun, parasını peşin aldığı ve bu durumun takımda huzursuzluk yarattığı yer alıyor. Diğer bir iddia ise; takımı yöneten Genel Menajer Gherardini ve Obradovic’in, sorunlarını çözecek yönetici bulmakta zorlandığı yönünde.



Bu içeriğe emoji ile tepki ver