Zanka

Dün oynanan derbinin ardından bugün kameraların karşısına geçen Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, hakem hatalarını sert sözlerle eleştirdi. Çebi açıklamasında, Ali Koç’a da seslendi…

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Süper Lig’in 16. haftasında oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş maçında yaşanan hakem hataları ile ilgili basın toplantısı düzenledi.

Vodafone Park’ta gerçekleştirilen toplantıda Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Merkez Hakem Kurulu’nu (MHK) sert bir şekilde eleştiren Ahmet Nur Çebi, “Tüm ülke rezaleti izledi. Çıkıp en azından özür dileyin” ifadelerini kullandı.

Bu düzen böyle devam etmeyecek diyen Ahmet Nur Çebi “Biz hakem adaleti istiyoruz. Beşiktaş lehine de olsa bunu bizim kabul etmemiz mümkün değildir. Bu düzenin böyle devam etmesini istemeyenler safları sıkılaştırsınlar ve yanımızda olsunlar. Benim takımım dün iyi oynamamış olabilir. Bundan size ne? Hakem gelip hesap kesemez! Asla unutmayacağız! Futbol adaleti için mücadele etmeye devam edeceğiz. Adalet isteyenleri mücadele davet ediyoruz. Bu düzen böyle sürmeyecek!” dedi.

VAR protokolünün değişmesini istediklerini de belirten Ahmet Nur Çebi, “Tenis ve basketbol gibi teknik heyete itiraz hakkı verilmeli. VAR kayıtları açıklayın! Biz de başkaları bizi ‘Elimizde kayıtlar var’ mı diyelim! Her şeyden önce adaletsizlikle sonuna kadar mücadele edeceğiz. Sakın ola ağzımıza bal çalmak için eski klasik yöntemleri uygulamasınlar. Türk futbolu için adaletin peşindeyiz” şeklinde konuştu.

Ahmet Nur Çebi’nin açıklamalarından satır başları şöyle:

– Sayın Ali Koç ve yönetimine misafirperverlik için teşekkür ederim. Ancak maç öncesi yapılan anons ve şarkılar manidardır! Biz hakem adaleti istiyoruz. Beşiktaş lehine de olsa bunu bizim kabul etmemiz mümkün değildir.

– Biz hakem adaleti istiyoruz. Beşiktaş lehine de olsa bunu bizim kabul etmemiz mümkün değildir. Bu düzenin böyle devam etmesini istemeyenler safları sıkılaştırsınlar ve yanımızda olsunlar.

– Benim takımım dün iyi oynamamış olabilir. Bundan size ne? Hakem gelip hesap kesemez! Asla unutmayacağız!

– Dün akşam maçtan önce başlayıp, maç bitimine kadar ağır küfürler edildi. Ali Koç maçtan sonra yanıma gelip özür diledi. Kendisine teşekkür ediyorum.

– Cüneyt Çakır için dün MHK ve TFF memnun mu? Vicdanları rahat mı? Tüm ülke rezaleti izledi. Çıkıp en azından mahcup olduğunuzu belirtin. Özür dileyin. Yoksa memnunsanız onu da belirtin biz sizin yerinize utanalım.

– VAR protokolünün değişmesini istiyoruz. Tenis ve basketbol gibi teknik heyete itiraz hakkı verilmeli.

– VAR kayıtları açıklayın! Biz de başkaları bizi ‘Elimizde kayıtlar var’ mı diyelim!

– Her şeyden önce adaletsizlikle sonuna kadar mücadele edeceğiz. Sakın ola ağzımıza bal çalmak için eski klasik yöntemleri uygulamasınlar. Türk futbolu için adaletin peşindeyiz.

– Futbol adaleti için mücadele etmeye devam edeceğiz. Adalet isteyenleri mücadele davet ediyoruz. Bu düzen böyle sürmeyecek!

– Ali Koç da hakem hatalarından memnun değilse onu da buradan mücadeleye davet ediyorum.

– Ali Koç ve Nihat Özdemir’in görüşmesinin içeriğini bilmiyorum. Ama Koç adalet istediyse benim için sorun yok.

– Zekeriya Alp, Beşiktaş’ın kıymetli bir değeridir. Bunu tek bir kişiye mal etmek yanlış olur.

– Ali Koç dün akşamki yönetimini beğenmişse yanlış beğenmiş. Maçın tekrarını izledikten sonra hataları görecektir.

– Çarşamba Kulüpler Birliği toplantımız var. Bu gündemin kalkmaması açısında ben bunu hatırlatacağız. Ta ki adalet gelene kadar!

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver