Zanka

Acun Ilıcalı’yla boşandıktan sonra İtalyan organizatör Guido Senia ile aşk yaşamaya başlayan Şeyma Subaşı, ne söylese olay oluyor. Subaşı yine öyle bir açıklamada bulundu ki, oklar çekilmeye başlandı bile…

Yaptığı tatiller, giydiği elbiseler, yaşadığı aşk… Kısacası Şeyma Subaşı’nın her adımı ayrı bir olay olarak gündeme geliyor.

YouTube’da yayınlanan Magazin Noteri programına açıklamalarda bulunan Şeyma Subaşı, sık sık çıktığı tatillerin parasını sevgilisinin ödediğini açıkladı. Subaşı açıklamasında "Acun Melisa'yla olan 3 tatilimi karşılıyor anlaşmamız var. Guido, tüm tatil masraflarını ödüyor kuruş ödetmiyor. Guido ile olan tatilim ayrı bir şey, bir kuruş ödemişliğim yok zaten" dedi.

ACUN'A ATTIĞI MESAJLA ÇOK KONUŞULMUŞTU

Geçtiğimiz aylarda Acun Ilıcalı'ya canlı yayında attığı "Miami oteli ve parayla ilgili" mesajıyla magazin gündemine bomba gibi düşen Şeyma Subaşı, durumu "Sonuçta bizim Acun'la çocuğumuz var. Konuştuğumuz maddi manevi birçok konu var. Bunlardan bir tanesinin canlı yayına çıkması tabii ki de benim kaderim, yapacak bir şey yok" diyerek açıklamıştı.

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver