Zanka

İstanbul Beşiktaş TEM Otoyolu'nda zincirleme kaza meydana geldi. 3 otomobilin karıştığı kazada 4 kişi yaralandı. Hurdaya dönen araçlardan birinde bulunan anne ve bebeği hastaneye kaldırıldı.

İstanbul'un Beşiktaş ilçesi TEM Otoyolu Edirne istikametinde saat 11.30 sıralarında 34 CIP 160 plakalı otomobilin sürücüsü henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı direksiyon hakimiyetini kaybederek önce bariyerlere ardından da 34 BYF 262 plakalı otomobile çarptı.

Çarpmanın şiddetiyle ters dönen 34 CIP 160 plakalı otomobile de aynı istikamette seyir halinde olan 35 HA 4228 plakalı otomobil çarptı. Zincirleme kazayı gören vatandaşlar durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk olarak hurdaya dönen otomobilden kendi imkanlarıyla çıkan anne ve bebeğe ardından hafif yaralı olan 2 kişiye müdahale etti. Yapılan müdahalelerin ardından yaralılar çevrede bulunan hastanelere kaldırıldı.

ANİ ŞERİT DEĞİŞTİREREK BARİYERLERE ÇARPTI

Kazaya neden olduğunu iddia ettiği sürücünün önce bariyerlere ardından kendisine vurduğunu söyleyen otomobil sürücüsü "TEM Otoyolu'nda seyir halindeydik. Önümüz açık, yol boştu. Kırmızı araç sağ şeritte ilerimizde devam ediyordu. Sola doğru şerit değiştirmeye başladı. Ne olduğunu anlayamadan önümüze doğru geldi, sol taraftaki bariyerlere çarpacağını hissettiğim anda sağ şeride geçtim ancak araç bariyerlere çarptı ve sekerek bana vurdu. Arkadan gelen siyah araçta bana çarptı" ifadelerini kullandı.

Kaza nedeniyle TEM Otoyolu Edirne istikameti bir süreliğine trafiğe kapandı. Kazaya karışan araçların kaldırılmasıyla trafik akışı normale döndü.
 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver