Zanka

Beşiktaş’ta hareketli günler yaşanıyor. Kulübün eski başkanı Fikret Orman, ibra edilmedi. Oy çokluğuyla alınan karara karşı Orman, harekete geçecek ve dava süreci başlayacak. Öte yandan Başkan Ahmet Nur Çebi, Futbol A.Ş başkanlığını bıraktı. Bu karar, kulüp tarihinde bir ilk olacak…

Beşiktaş Futbol A.Ş genel kurulu toplantısında görüşülen 01.06.2018 – 31.05.2019 dönemi için 305 milyon 711 bin 408 TL zarar açıklandı.

Beşiktaş’ta eski başkan Fikret Orman, Beşiktaş Futbol A.Ş genel kurulunda ibra edilmedi.

Beşiktaş eski başkanı Fikret Orman, oy çokluğuyla ibra edilmeme kararına karşı dava açacak. Orman, Sermaye Piyasası Kurulu’ndan (SPK) gelecek gerekçeli karardan sonra Beşiktaş Dernek Kurulu’nu dava edecek.

Öte yandan söz konusu dönem içerisinde Beşiktaş Futbol A.Ş’de yönetici olan üyeler ibra edilirken, sadece Fikret Orman’ın ibra edilmemesi dikkat çekti.

BEŞİKTAŞ TARİHİNDE BİR İLK

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş Futbol Yatırımları’nın başkanlığını bıraktı. Olağanüstü seçimden sonra borsa şirketinin de başkanlığını yürüten Çebi, bu kez aynı koltuğu almadı.

Çebi ile birlikte icra kurulu başkanı ve genel sekreter Mesut Urgancılar ile ikinci başkan ve iletişimden sorumlu yönetici Adnan Dalgakıran da şirketin yeni yönetiminde yer almadı.

Böylece Beşiktaş tarihinde ilk defa kulüp başkanı borsa şirketinin başkanlığını yapmamış olacak.

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver