Zanka

Son dakika… Fenerbahçe'den flaş bir haber geldi…

Fenerbahçe'de, Sportif Direktör Damien Comolli'nin akıbeti belli oldu. Comolli, yaşanan son gelişmeler sonrası istifa etti. Fenerbahçe'den konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"12 Haziran 2018 tarihinde kulübümüzde Sportif Direktör olarak göreve başlayan Sayın Damien Comolli bugün itibariyle görevinden istifa etmiştir. Görev aldığı dönem boyunca özverili çalışmalarından dolayı kendisine teşekkür ediyor, gelecek kariyerinde başarılar diliyoruz."

TWITTER HESABI AÇIP, TEPKİLERE YANIT VERMİŞTİ

Damien Comolli, Simon Falette transferine gelen tepkilerin ardından Twitter hesabı açmış ve transfere dair tüm detayları açıklamıştı. Comolli yaptığı açıklamada şu sözleri sarf etmişti;

“Simon Falette transferinin benim tarafımdan açıklanması gereken bazı noktaları olduğunu düşündüğüm ve sosyal medyada konuşulan birtakım yanlış ifadeleri düzeltme gereği duyduğum için bu hesabı açtım.

Öncelikle, başkanımız Falette'yi kiralık olarak takıma kazandırmak istedi. Başkanın böyle bir isteği olması saygı görmeli. Aynı zamanda Falette de taraftarlarımız tarafından hoş karşılanmalı.

Sosyal medyada konuşulan ve medyada çıkan "Rogon Ajans" ile olduğu varsayılan ilişki gerçeği yansıtmamaktadır. Benim onlarla hiçbir finansal bağım yoktur, sadece Luiz Gustavo ve Tolga Ciğerci transferlerinde kendileriyle ilerledik.

Son olarak, benim hakkımda "Rogon Ajans" haberi yapanlar ile hukuksal başvurumu yaptım ve bu yalan/saçma açıklamaları yapanlar ile yargı önünde hesaplaşacağız. Büyük Fenerbahçe Ailesi'ne en iyi dileklerimle.”



Bu içeriğe emoji ile tepki ver