Zanka

Beşiktaş’ın efsane futbolcularından Sergen Yalçın, tam 14 yıl sonra yuvasına teknik direktör olarak geri döndü. Binlerce taraftarın katıldığı imza töreninde, Yalçın neler söyledi?

Taraftarların stat önünde uzun kuyruklar oluşturduğu imza töreni için kapalı tribün doldu, taştı ve kale arkası tribünlerine de taraftar alındı.

Abdullah Avcı ayrılığının ardından Sergen Yalçın ile anlaşmaya varan Beşiktaş, yeni teknik direktörüne Vodafone Park’ta taraftarı önünde imza attırdı. Başkan Ahmet Nur Çebi, Futbol Şube Sorumlusu Erdal Torunoğulları ve Asbaşkan Emre Kocadağ imza töreninde Sergen Yalçın’ın yanında yer aldı.

Beşiktaş taraftarlarının meşaleler yaktığı imza töreninde Sergen Yalçın tribünleri selamlayarak birkaç tane futbol topunu tribünlere gönderdi.

İmza töreninde ilk olarak Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi konuştu, "Bizim en kıymetli varlığımız siz taraftarlarımızsınız. Bu büyük camianın yetiştirdiği büyük değer Sergen hocamızla yola devam etme kararı aldılar. Kendisinin gösterdiği tavra ve anlayışa çok teşekkür ediyorum. Bu sürece kadar görev yapan Sayın Abdullah Avcı'ya verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Beşiktaş’a güç veren taraftarın bu desteğine devam etmesini diliyorum." dedi.

Öte yandan Beşiktaş taraftarları, Ahmet Nur Çebi’nin sözlerine başlamadan önce “Hesap sorsana, hesap sorsana Fikret Orman’a hesap sorsana!” tezahüratı yaptı.

SERGEN’İN İLK SÖZLERİ

Başkan Çebi’nin ardından Sergen Yalçın, yoğun tezahüratlar eşliğinde sözlerine başladı. Yalçın şunları söyledi:

“Arkadaşlar çok heyecanlıyım. Rica ediyorum, iki cümle söylersem yeterli olacak. Çok heyecanlıyım, belki de hayatımda hiç bu kadar heyecanlanmadım. Öncelikle başkanımıza ve yönetimimize teşekkür ediyorum bize bu şansı verdiği için. Taraftarımıza son şekilde minnettarım. Milyonlarca Beşiktaş taraftarına teşekkür ediyorum. İnanılmaz bir destek… Ayrı ayrıca herkese teşekkür ediyorum.”



Bu içeriğe emoji ile tepki ver
1