Zanka

Dar gelirli vatandaşlara yardımına koşmasıyla gündeme gelen ve 'Robin Hood' olarak bilinen kimliği belirsiz hayırsever, bugüne kadar İstanbul’da çeşitli semtlerde yardım dağıtmıştı. Robin Hood’un bu kez, Trabzon’da yardım yaptığı ortaya çıktı…

İstanbul'da kendini 'Robin Hood' olarak tanıtan hayırsever yardımlarına devam ediyor. Gizemli yardım sever Elazığ'ın ardından bu kez de Trabzon'da ortaya çıktı.

Esentepe mahallesinde sokakları gezerek çocuklara 200 TL, evlere ise zarf içinde para veren Robin Hood, bazı bakkal dükkanlarında ihtiyaç sahibi ailelerin borçlarını kapattı.

SİGARA İÇENLERE 100, İÇMEYENLERE 200 LİRA DAĞITTI

Mahallede esnaflık yapan Muzaffer Kılıç, "Dükkanın önünde dururken karşıda 2 kişi çocukları yanına çağırarak sigara içiyor musun diye sormuş. İçenlere 100 TL, içmeyenlere 200 TL para vermiş. Ben çocuklardan öyle duydum. Bir bakkal arkadaşımız var oraya da giderek duruma olmayan vatandaşların borcunu kapatmış. Esentepe mahallesi Trabzon şehir merkezine en yakın konumda olmasına rağmen gelişmedi. Genelde yoksul ve Suriyeliler kalıyor" şeklinde konuştu.

DEPREMZEDELERE DE YARDIM ETTİ

İsmini İstanbul'da duyuran ardından deprem bölgesi Elazığ'da kendini gösteren  'Robin Hood', kent merkezi ve köylerde evleri hasar gören depremzedelere zarf içinde para yardımında bulunup, bakkal borçlarını kapattı.

 

 

 

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver