Zanka


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/zanka.com.tr/httpdocs/icerik.php on line 210

Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/zanka.com.tr/httpdocs/icerik.php on line 211

Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/zanka.com.tr/httpdocs/icerik.php on line 211


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/zanka.com.tr/httpdocs/icerik.php on line 213

Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/zanka.com.tr/httpdocs/icerik.php on line 214

Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/zanka.com.tr/httpdocs/icerik.php on line 215



Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/zanka.com.tr/httpdocs/icerik.php on line 242

Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/zanka.com.tr/httpdocs/icerik.php on line 243

Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/zanka.com.tr/httpdocs/icerik.php on line 243

Sevgililer günü kutlanmalı mı? Şaşalı bir yemeğe mi gidilmeli? Başbaşa sakin bir akşam mı geçirilmeli? Bu sorular tartışıla dursun, özel günleri kutlamayı seven biri olarak 14 Şubat`ı kutlamak isteyen ama program işini son dakikaya bırakanlar için favori Sevgililer günü programlarımdan bir liste yapmadan duramadım.

MASTERPIECE-EL YAPIMI AŞK ATÖLYESİ

Sanat, çikolata şelalesi ve sınırsız şarap eşliğinde sevdiceğiniz ile 2 saat geçirmek isterseniz Masterpice Stüdyo`nun Hilton Maslak`ın terasında düzenlediği  etkinlik tam size göre. Etkinlik sırasında Masterpiece sanatçılarının yardımıyla ellerinizin kalıbı alınacak ve sevdiceğiniz ile birlikte el ele tutuşmuş ellerinizin kalıbını bir sanat eserine dönüştürmeniz için size yardımcı olunacak. Üstelik tüm etkinlik süresince sınırsız şarap ve birçok romantik ikram da olacak.

Süpriz yapmayı farklı etkinlikleri birlikte deneyimlemeyi seven sevgililerdenseniz,, bu aktivitenin detaylarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

https://www.studiomasterpiece.com/


MSA-ÇİKOLATA AŞKINA

Aşk kadar tatlı ne var derseniz aklıma ilk gelecek şeylerden biri çikolata olur. Sevgililer gününde sevdiceğinizle çikolata yapmayı öğrenmek sonra da birlikte tadlarına bakmak oldukça keyifli olur diye düşünüyorum.

Sevgililer günü’nde MSA’da yapılacak olan eğitimde temperleme, kalıplama, kesme gibi teknikler ve son günlerin gözdesi ruby çikolatadan pralin’e birbirinden farklı çikolataların yapımını öğrenebilirsiniz.

 
* Frambuazlı bitter trüf
* Kuru vişneli beyaz çikolata rochers
* Antep fıstık dolgulu sütlü kesme çikolata
 

https://msa.com.tr/

https://www.biletix.com/anasayfa/TURKIYE/tr

MONOLOGLAR MÜZESİ - YALNIZLAR - SEVGİLİLER GÜNÜ ÖZEL

Tiyatro seven bir çiftseniz ve 14 Şubat akşamını değişik bir tiyatro deneyimi ile geçirmek isterseniz kesinlikle Monologlar Müzesi`ni ziyaret etmenizi önereceğim.

Son senelerde izlediğim en etkileyici performanslardan Monologlar Müzesi`ndeki monologlar. Bir müze, yedi oda ve yedi oyun. Müzedeki oyunların hepsini azar azar izleyebilir ya da aralarından 4 tane seçip oyunların tamamını görebilirsiniz.

Sevgililer günü için derlenmiş özel bir performanslarını sergileyeceklerini de belritmeden geçmeyeyim.

Rezervasyon 0 535 413 01 50

 

CEYLAN ERTEM (SEZEN AKSU TRIBUTE) SEVGİLİLER GÜNÜ ÖZEL

Kaç yıl oldu tam olarak hatırlayamıyorum bir arkadaşım bu akşam seni aklından hiç çıkmayacak bir performans dinleyeme götüreceğim diyeli. Gezmeye dünden razı olan bendeniz hemen kabul ettim tabi ki teklifini. İyi ki de hemen kabul etmişim. Gerçekten bugün bile hatırlıyorum Ceylan Ertem sesinden Sezen Aksu şarkılarını ilk dinleyişimi. Sevgilinizle aşkı en güzel anlatan kadının sözlerini ve bestelerini bu şarkıları en içten yorumlayan muhteşem bir kadının sesinden dinlemek istiyorsanız 14 Şubat gecesi Jolly Joker Kartal Istmarinada siz ve sevgiliniz için yer ayırtmanız yeterli olacak.

https://jollyjoker.com.tr/

https://www.biletix.com/anasayfa/TURKIYE/tr


MABOU PERA

Asmalı`da yürürken keşfettiğim küçük ama büyük lezztlerle dolu bir şef restoranı Mabou. Şef Cem Ekşi`nin kızına isim ararken bulduğu Güney Afrika Zulu dilinde “güzel kadın” anlamına gelen Mabou adını verdiği restoranında, kendi tanımıyla Alman disipliniyle, Türkiyeli malzemelerle pişirilen Akdeniz yemeklerini sevgilinizle birlikte tatmak isterseniz hemen rezervasyonunuzu yapın, derim. Çünkü restoran son derece küçük.

Mabou Pera Sevgililer Günü Özel- Afrodizyak Menü

Orkinos Tartare Wasabi

Vongole Viognier

Gnocchi Al Tartufo Bianco

Deniz Ala Kereviz Muskat Haviar

Frambuaz Parfait

Aperatif Kokteyl

Şarap

Kahve Servisi

Rezervasyon ve bilgi için telefo 0 212 252 47 53  0 546 936 08 32

NURİ HARUN ATEŞ AŞK ÜZERİNE YAZILMIŞ ŞARKILAR PARK ŞAMDAN

Kontrtenor kadın sesi inceliğinde çıkan erkek sesidir. Ses rengi kadın sopranoya ya da kontralto ya benzer; ama daha güçlü, duygusal, şehvetli bir tona ve incelikli, parlak bir tekniğe sahiptir. 

Kontrtenor`ün ne demek olduğunu sayesinde öğrendiğim, arya söylerken ilk dinlediğimde meleklerin sesi böyle birşey olmalı diye düşünmeme neden olan muhteşem eğlenceli kişi Nuri Harun Ateş. O`nun sesinden aşk şarkıları dinlerken ruhunuza dokunan muhteşem sesiyle sevgilinize daha bir aşık olacağınıza inancım sonsuz. Ve bu 14 Şubat`ta kendisi Les Ottomans Otel`deki Park Şamdan`da olacak, bu fırsatı kaçırmayın derim.

www.lesottomans.com

 

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver
316