Zanka

Türkiye’ye dönüp dönmeyeceği soru işareti olarak kalan ve yeniden gündeme gelen Cem Uzan, tehdit gibi bir paylaşımda bulundu. Uzan paylaşımında kimleri hedef aldı? İşte detaylar…

Yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelmeye başlayan ve Türkiye’ye dönmek istediğini her fırsatta dile getiren Cem Uzan, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir video paylaştı.

Arka planda Ahmet Kaya’nın ‘Nereden Bileceksiniz’ şarkısının çaldığı videoda, Uzan’ın Türkiye’de uğradığı operasyonlara ait görüntülere yer verildi. "Yakında belgeleri de açıklayacağım" diyen Uzan, paylaşımının altına ise birçok siyasetçiyi alenen hedef alarak şu satırları yazdı:

“BUGUN TAM 16 SENE OLDU @APTULLAH GUL VE FETO CETESI VE POLISLERININ ARASINA DALDIM SIMDI HEPSI FIRARI @ APTULLATIF SENER ( bugun CHP) AHMET ERTURK VE TMSF DENEN HIRSIZLAR ORDUSU!! ALI BABACAN VE DIGER FETO CETE MENSUPLARI. AILEMIN 50 SENELIK MAZISINE 218 SIRKETE 40 BIN CALISANA TECAVUZ ETTIKLERINDE. YUCE ALLAH HEPSININ BELASINI VERSIN. IMAN SAHIBI HIC KIMSE BUNU BIR INSANA YAPMAZ. YAKINDA BELGELERIDE ACIKLIYACAM. KIM TELSIM SATISINDAN RUSVET ALDI? KIM STAR TV DEN VE CIMENTO FABRIKALARINDAN RUSVET ALDI. STAR GAZETESINI TMSF DEN ALAN KISI KIM?? HAPISTEMI HALA?? HER SEY ACIKLANACAK. AYDIN DOGAN VE DAMADI !!??”



Bu içeriğe emoji ile tepki ver