Zanka

FETÖ’nün siyasi ayağı tartışmaları giderek alevlenirken, CHP liderinin “FETÖ'nün siyasi ayağı Recep Tayyip Erdoğan'dır" sözleri üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan tazminat davası açmıştı. Şimdi ise Kılıçdaroğlu, Erdoğan’a karşı dava açtı…

26. Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ'un 28 Ocak'ta FETÖ'yle ilgili sarf ettiği, "26 Haziran 2009'da askeri şahısların, askeri mahalde işlediği suçlarda dahil özel yetkili mahkemelerde yargılanmasının önünü açan yasa teklifi getiriliyor. Bunu kim hazırladı? Tamamen FETÖ ile ilgili, bu araştırılsın" sözleri büyük yankı uyandırmıştı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "FETÖ'nün siyasi ayağı Recep Tayyip Erdoğan'dır" demesi üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na zehir zemberek ifadeler kullanarak CHP'nin FETÖ'yle mücadeleye ket vurduğunu ve siyasi ayağın CHP Lideri Kılıçdaroğlu olduğunu ifade etmişti.

Erdoğan, grup konuşmasının ardından avukatları aracılığı ile CHP Lideri'ne 500 bin liralık tazminat davası açtı. Kılıçdaroğlu ise bu davaya karşı hamle olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 5 kuruşluk tazminat davası açtı.



Bu içeriğe emoji ile tepki ver