Zanka

Çin’de ortaya çıkan ve tüm dünyayı adeta ele geçiren corona virüsü salgınında, ölü sayısı ve vaka sayısı hızla artıyor. Salgının ciddi boyutlara ulaşması, komplo teorilerini de beraberinde getirdi. Çok konuşulan teorileri, Çin Uzmanı Coşkun Faik Kavala Zanka TV’de değerlendirdi…

Çin'den yeni gelen Coşkun Faik Kavala, Corona virüsü üzerinden konuşulan ABD-ÇİN gerginliği ve 3. Dünya Savaşı komplo teorilerini masaya yatırdı.

Kavala, 2015 yılında ABD’deki North Carolina Üniversitesi’nde daha önceki bir corona virüsün çeper proteininden bir parça kullanılarak ve bir tür RNA mutasyonu gerçekleştirilerek laboratuvar ortamında yeni bir corona virüs üretildiğini anlattı.

Çin medyasının bu haberi Şubat ayı başında “Amerika 5 yıl önce insanlara bulaşabilen ve zatürreye sebep olan yeni tip bir corona virüs üretmiş” başlığıyla gündeme getirdiğini de ifade eden Kavala, söz konusu üniversitedeki bilim insanlarının arasında bir Çinli olduğunun ve sonradan Wuhan’a gittiğinin de altını çizdi. Çin Uzmanı Kavala, ölümcül salgının laboratuvarda yapılan bu virüsle bir bağlantısının olup olmadığının kesinleşmediğini de belirtti.

George Friedman’ın Gelecek Yüzyıl kitabında, 2020 yılında Çin için hangi çarpıcı öngörüde bulunuldu?

Amerika, büyüyen Çin’i durdurmak için harekete mi geçti?

Siyaset Bilimci Graham Allison henüz Türkçe’ye çevrilmeyen kitabında, ABD-Çin arasındaki gerilime nasıl gönderme yaptı?

Çin’in hangi hamlesi Amerika’yı tehdit eden türden oldu?

Hepsi ve daha fazlası, Coşkun Faik Kavala’nın anlatımıyla Zanka TV’de yanıt buldu…

PROGRAMI İZLEMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ BAĞLANTIYA TIKLAYINIZ…



Bu içeriğe emoji ile tepki ver
1