Zanka

Türkiye Spor Yazarları Derneği, 4 büyüklerin başkanlarının canlı yayınlanacak bir oturumda buluşacağını duyurmuştu. Bu açıklamanın üzerinden çok geçmeden büyük bir kriz patlak verdi… Fenerbahçe ve Trabzonspor’dan peş peşe gelen açıklamalar herkesi şoke etti… TSYD büyük buluşmayı kulüplere haber vermedi mi?

Türkiye Spor Yazarları Derneği; Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin (TSYD) 26 Şubat 2020 Çarşamba günü düzenlenecek oturumda bir araya geleceğini duyurmuştu.

Açıklamadan kısa bir süre sonra Fenerbahçe ve Trabzonspor, sosyal medya hesaplarından önemli duyurular paylaştı. Bu duyurulara göre TSYD, yapılacak oturumla ilgili kulüpler ile bir görüşme yapmadı ve bilgi dahi vermedi. 

Fenerbahçe Spor Kulübü’nden yapılan açıklamada davetin, TSYD’nin kamuoyuna yaptığı açıklamanın ardından geldiği belirtildi. Sarı lacivertlilerin resmi sosyal medya hesabından paylaşılan duyuruda, şu ifadelere yer verildi:

Trabzonspor’un resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda ise, kulüplerine bu organizasyonla ilgili bir bilgi verilmediği ve diğer kulüplerin yer almadığı bir organizasyonun içerisinde bulunmayacakları açıklandı. Bordo mavililer açıklamasında şunları kaydetti:

“Kamuoyuna duyuru | Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin internet sitesinde dört kulüp başkanının canlı yayında bir araya geleceğine dair bir açıklama yayınlanmıştır.

Bahse konu organizasyonla ilgili tarafımıza herhangi bir bilgilendirme yapılmamıştır.

Futbolun sorunlarının tartışılacağı adresin Kulüpler Birliği olduğunu belirtirken, diğer kulüplerimizin dışarıda bırakılacağı herhangi bir organizasyonun içerisinde yer almayacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız.”

Öte yandan Galatasaray ve Beşiktaş'tan ise henüz bir açıklama gelmedi.

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver