Zanka

Isparta’da kaybolan ve günlerdir aranan lise öğrenciler Tuana Yıldız, Gülizar Soy ve Buse Aydoğan'ın, kendi aralarında kurdukları WhatsApp grubundan kaçma planları yaptıkları ortaya çıktı… Genç kızların izi de bir başka şehirde tespit edildi…

Isparta'da Gül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 1'inci sınıf öğrencisi Tuana Yıldız ile okul arkadaşları Gülizar Soy ve Buse Aydoğan, 20 Şubat Perşembe günü öğleden sonra ortadan kayboldu. Aileler, kızlarına ulaşamayınca polise kayıp başvurusunda bulundu. 5 gündür yapılan tüm aramalara rağmen Tuana, Gülizar ve Buse'den haber alınamamıştı.

Kayıp kızların anneleri bu sabah ulusal televizyon kanalında yayınlanan programa konuk oldu. Anneler programda, kızlarının WhatsApp görüşmelerinden bahsetti. Konuşmalarda kızların kendi aralarında ‘Çok uzak oralar’, ‘İzmir yolu ne taraf oraya kadar gitmemiz lazım’, ‘Ben korkuyorum ama kararlıyım’, ‘Bari para biriktirelim’, ‘Dileniriz’ gibi konuşmalar yaptıkları ortaya çıktı.

DENİZLİ’DE TESPİT EDİLDİLER

Öte yandan 3 liseli kızın Denizli'ye gittikleri tespit edildi. Canlı yayında, kayıp kızların dün saat 15.00-16.00 sıralarında Denizli'de görüldüğü ve otostopla bir minibüse binerek Sarayköy'e gittikleri ihbarında bulunulduğu da dile getirildi.

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver