Zanka

Türkiye’nin en büyük haber ajanslarından İhlas Haber Ajansı’nın (İHA), halka arz edilmesine karar verildi. Holding, KAP’a duyuruda bulundu…

İhlas Grup şirketlerinden İhlas Haber Ajansı A.Ş.'nin halka arz edilmesine karar verildiği İhlas Yayın Holding A.Ş. tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) duyuruldu.

İhlas Yayın Holding A.Ş. tarafından yapılan KAP duyurusu şu şekilde:

"Türkiye'nin ilk özel haber ajansı olarak 26 yıllık geçmişi olan şirketimiz yurt içi ve yurtdışındaki 145 noktada, kadrolu ve telifli 1.050'yi aşkın çalışanı ile günde ortalama 300 adet görüntülü, 1.000 adet yazılı haber ve 3.000 adet de fotoğraf üretmektedir.

Şirketimizin bu faaliyetleri kapsamında televizyon, gazete, web sitesi, dergi ve kurumlardan oluşan abonelerinin sayısı 2.000 adetten fazladır.

Her geçen gün faaliyetlerini arttırarak devam ettiren Şirketimizin Dünya genelindeki pazar payını artırabilmesi, daha çok noktada habercilik yapabilmesi için 26 yıllık tecrübesini yeni yatırımcılarla paylaşabilmek adına halka açılma kararı almış olup, bu konuda ön hazırlıkların yapılması için Genel Müdürlüğe yetki verilmiştir.

Bağlı ortaklığımızın halka arz sürecine ilişkin gelişmeler oldukça gerekli açıklamalar tarafımızca kamuoyu ile paylaşılacaktır."



Bu içeriğe emoji ile tepki ver
11