Zanka

Türkiye’de ilk corona virüs vakasının açıklanmasının ardından, herkesi büyük bir panik sardı. Ortaya çeşitli iddialar atılmaya başlanırken, o iddialardan biri de Galatasaray-Beşiktaş derbisinin seyircisiz oynanacağına yönelikti… Bakan Kasapoğlu’ndan söylentilere yanıt gecikmedi…

Süper Lig'in 26. haftasında oynanacak olan Galatasaray-Beşiktaş derbisinin corona virüs tehlikesi nedeniyle seyircisiz oynanacağı iddiasına Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu'ndan yanıt geldi.

Bakan Kasapoğlu, corona virüsü tehdidi nedeniyle yapılan toplantı sonrasında basın mensuplarına açıklamada bulundu. Birçok organizasyonun ertelendiğini dile getiren Kasapoğlu, “Mart ve Nisan aylarındaki 80’den fazla müsabakayı ertelemiş durumdayız. Bunların listesini paylaşacağız” dedi.

Öte yandan hafta sonu oynanacak Galatasaray-Beşiktaş derbisinin seyircisiz oynanacağı iddialarına da yanıt veren Kasapoğlu, şöyle konuştu:

“Liglerin ertelenmesi, maçların seyircisiz oynanmasıyla ilgili şeyler geliyor. Bununla ilgili bir şey gündemimizde değil. Seyirci kısıtlamasını da düşünmüyoruz. Şu an itibariyle tüm bilgilerimizi anbean güncellemeye devam edeceğiz.”



Bu içeriğe emoji ile tepki ver