Zanka

Yaptığı gezi programlarıyla tanınan Burak Akkul, corona virüs şüphesiyle 5 gündür karantinada olduğunu açıklamıştı ve kendisine test sonuçlarının açıklanmadığı için sitem etmişti. Akkul korkutan haberi verdi, sonucun pozitif olduğunu duyurdu…

Teve2 kanalında ‘Çok Gezenti’ adlı bir gezi programı yapan Burak Akkul, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile gündemdeydi. Akkul paylaştığı videoda, 5 gündür İstanbul Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde corona virüs şüphesi nedeniyle karantinada olduğunu ve tedavi gördüğünü açıklamıştı.

Videoda oldukça bitkin görünen ünlü sunucu, “Bence corona pozitif tedavi görüyorum. Maalesef 96 saat oldu, bize, eşime de bana da bunun sonucu söylemiyorlar. Sizden ricam bunu mümkün olduğu kadar çok yaymanız. Bakanlıklara çok rica ediyorum, bize sonucu söylemeleri lazım. Çok üzülüyoruz, çok acı çekiyoruz.” ifadelerini kullanmıştı.

Paylaştığı videoyu silen ve doktoruyla bir fotoğraf paylaşan Burak Akkul, sonucun pozitif çıktığını şu sözlerle duyurdu:

“Merhaba. Bir önceki videom sayenizde gerekli yerlere ulaştı ve misyonunu tamamladı. Birincisi @sedaakkul’da hastanede izlenimi uyanmış, hayır o evde karantinada. Korona değil. İkincisi Bakanlık bana zaten “korona pozitif” tedavisi uygulandığını bu akşam iletti. Fotoğrafta Kartal Eğitim ve Araştırma’dan sevgili doktorum @drmehmetaltintas’la sağlık işlerini güzelce yürüteceğiz artık. Bir de arkadaşlar ben telefonları açamıyorum konuşunca öksürebiliyorum, çok gerekiyorsa mesaj yazınız.”

AKILLARA TAKILAN SORULAR

Burak Akkul’un test sonucunun pozitif gelmesine rağmen, yanındaki doktorun özel kıyafetler giymemesi ve sadece maske takması dikkatleri çekti.

Akıllara takılan en kritik soru ise, Akkul’un daha önce açıklanan 18 vakaya dahil olup olmadığı…

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver