Zanka

Corona virüs salgını tüm dünyada yayılmaya devam ederken, ünlü isimlerden de haberler gelmeye başladı. Corona virüse yakalanan son ünlü isim ise Türkiye’de büyük bir hayran kitlesine sahip olan Game Of Thrones oyuncularından Kristofer Hivju…

Game Of Thrones'un (Taht Oyunları) dizisinde ‘Tormund’ karakterine can veren Kristofer Hivju, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla corona virüs salgınına yakalandığını açıkladı.

Norveç'te yaşayan ünlü aktör, testlerin pozitif çıkması üzerine kendisinin ve ailesinin, başkalarını korumak için tecrit altına alındığını belirtti.

Hivju haberi şu sözlerle duyurdu:

“Bugün, COVID19, corona virüsü için testlerin pozitif çıktığı için üzgünüm. Ailem ve ben evde uzun süre kendimizi tecrit ediyoruz. Sağlığımız iyi, sadece hafif soğuk algınlığı semptomları var. İnsanları ellerini yıkayarak, diğerlerinden mesafelerini koruyarak, sadece virüsün yayılmasını önlemek için elinizden geleni yapmaya çağırıyorum. Çünkü bu virüsün kime bulaşacağı belli değil ve daha yüksek risk altında olan insanlar var. Birlikte bu virüsle savaşabilir ve hastanelerimizde bir krizi önleyebiliriz. Lütfen birbirinize dikkat edin, mesafenizi koruyun ve sağlıklı kalın”



Bu içeriğe emoji ile tepki ver