Zanka

Spor müsabakalarının seyircisiz oynanmasına karar verilmişti ancak, TFF ligleri ertelememe konusunda ısrarcı çıktı. Spor dünyası ayaklandı, futbolcular isyan etmeye başladı. Ve TFF yeniden ertelemeyi görüşmek üzere toplandı. Şimdi gözler TFF’ye, TFF’nin gözü ise Çankaya’ya çevrildi…

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın yanı sıra Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu’yla da sürekli temas halinde olan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu, Riva’da bulunan merkezde liglerin ertelenmesi gündemiyle bir araya geldi.

TFF Yönetimi erteleme halinde yapılacak olan planlamayla ilgili çalışma gerçekleştirirken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında toplanan Koronavirüs'le mücadele eşgüdüm toplantısında yapılacak olan açıklamaları da bekliyor.

Toplantı sonucunda erteleme kararının bu kez çıkacağı öngörülüyor.

FUTBOL CAMİASI AYAĞA KALKTI

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir ve Türkiye Futbol Federasyonu 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı’nın, dün UEFA ile yapılan telekonferans toplantının ardından yaptığı basın toplantısı, futbol dünyasında tepkiye sebep olmuştu.

Karşılaşmaların ertelenmesini bekleyen başta futbolcular ve yöneticiler, seyircisiz oynanma kararının devam edeceğinin açıklanması üzerine tepkilerini ortaya koymuştu.

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver