Zanka

Gezi programıyla tanınan Burak Akkul, corona virüs şüphesiyle tedavi görüyordu ve test sonucunu öğrenemediği için isyan etmişti. Sonrasında ünlü sunucunun corona virüs sonucu pozitif çıkmıştı. Kartal’da tedavisi süren Burak Akkul’un durumu ağırlaştı ve yoğun bakıma alındı. Sinir krizi geçiren eşi de karantinaya alındı…

Program çekimleri için Londra’ya giden ve yurda döndükten sonra corona virüsüne yakalandığı belirlenen sunucu Burak Akkul, İstanbul Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi görüyor.

Hastanede karantinaya alınan Akkul, dün fenalaşarak yoğun bakıma kaldırıldı. Corona virüsü tedavisi gören 48 yaşındaki eşinin yoğun bakıma alındığını duyan sunucu Seda Akkul ise yaşadığı acıların ardından sinir krizi geçirdi.

Seda Akkul’un ağabeyi Hüseyin Arslan ise sosyal medya hesabından yaptığı şu açıklama ile son durumu anlattı:

“Merhaba. Ben Burak Akkul’un kayınbiraderiyim. Seda Akkul’un ağabeyi. Burak bildiğiniz üzere hastanede tedavisi süren corona teyit edilmiş olarak yatıyorken dün akşam saatlerinde yoğun bakım ünitesine alındı. Okuduğu haberler ve duygusal kişiliği mücadelesinde yorucu bir hal aldı. Bu nedenle ilaç verilmek suretiyle uyku halinde tedavisine devam ediliyor. Bugün akşam saatlerinde hastaneye giderek doktoruyla görüştüm ve ellerinden gelen en iyi şekilde Burak’la ilgilendikleri bilgisini aldım

Seda, corona etkisinden kurtulmak üzereydi, çok güçlüydü, ayaktaydı, her zaman öyledir dağ gibi kardeşim. Dün gece tüm gece uyuyamamış ağlamış, inanın çok az ağlar. Bünyesi zayıflamış, zaten bir lokma yiyemiyor günlerdir, bugün ne ateş, ne baş ağrısı, sürekli sinir krizi halinde ağladığı ve kustuğu için eşinin yanında karantinaya alındı”



Bu içeriğe emoji ile tepki ver