Zanka

İçişleri Bakanlığı’nın aldığı karar neticesinde 65 yaş üzeri ve kronik rahatsızlığı olanların sokağa çıkması yasaklandı. Evde olan vatandaşların yardımına polisler koşmaya başladı. Polis telsizine yansıyan diyaloglar, polisleri bile güldürdü…

Yasakların yürürlüğe girmesiyle birlikte, kendi ikameti dışında bir yerde olanlar başta olmak üzere seyahat etmesi ya da evden çıkması zorunlu olanların; 155, 156, 112 acil arama hatları üzerinden taleplerini iletebileceği açıklanmıştı.

Evden çıkamayan yaşlılar, alışveriş listelerini polislere iletmeye başladı. Bu durum yurdun dört bir yanında komik anların yaşanmasına neden oldu.

Sivas’ta Ethem Amca’nın polislerden maden suyu istemesi sosyal medyayı sallarken, yeni görüntüler de ortaya çıkmaya devam ediyor. Sosyal medyada paylaşılan ve nerede çekildiği bilinmeyen bir videoda, polis telsizinden geçen anons yer aldı. Bir polisin diğer polislere geçtiği anonsta yer alan, “Evimizin ihtiyaçları karşılanmış. Yumurta, kereviz, süt, portakal. Ayrıca 6 numaranın da ekmek ihtiyacı vardı. Direkt sana yolluyoruz, onu da aldır” cümleleri dinleyenleri güldürdü.

HABERİN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...



Bu içeriğe emoji ile tepki ver